OBDUSERT: Kvinnene som ble funnet i en leilighet i Wittingen ble tirsdag obdusert. (Photo by Christophe Gateau / dpa / AFP)
OBDUSERT: Kvinnene som ble funnet i en leilighet i Wittingen ble tirsdag obdusert. (Photo by Christophe Gateau / dpa / AFP)

Avslører groteske detaljer i armbrøst-mysteriet

Tysk politi har identifisert de to siste kvinnene som ble funnet døde i forbindelse med armbrøst-dødsfallene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De to kvinnene som ble funnet døde i en leilighet i Wittingen var en 19-åring og en 35-åring. Den eldste var partneren til den 30-årige kvinnen som ble funnet drept sammen med to andre i Passau, skriver Süddeutsche Zeitung.

Fem lik, tre armbrøster og to åsteder som ligger 650 kilometer fra hverandre er det politiet må nøste i for å finne ut av hva som har skjedd i den meget spesielle saken.

Funnet på hotellrom

De tre første ofrene ble funnet sammen med to armbrøster i et hotell i den bayerske byen Passau lørdag.

De tre som ble funnet på rommet, var en 53 år gammel mann og to kvinner på 30 og 33 år, alle med en eller flere piler i kroppen. Politiet fant senere en tredje armbrøst i en veske.

Mannen og den ene kvinnen lå sammen i sengen da de ble funnet. Begge var skutt i hjertet med piler fra en armbrøst. Det går fram av den foreløpige obduksjonsrapporten, ifølge Süddeutsche Zeitung. Den andre kvinnen lå død på gulvet, skutt med en pil gjennom halsen.

De to som lå i sengen hadde flere piler i kroppen. Det var ingen tegn til at noen hadde kjempet eller ytt motstand. Testamenter fra de to i sengen ble funnet på rommet.

Politiet tror ikke at noen ukjent fjerde gjerningsperson tok del i drapshandlingene i Passau.

Funnet mandag

De to siste kvinnene ble oppdaget i Wittingen i den nordtyske delstaten Niedersachsen. De lå i leiligheten til en av de to kvinnene som i helgen ble funnet død i Bayern.

De to var 19 og 35 år gamle. 35-åringen var partneren til den 30-årige kvinnen som ble funnet i Passau. 19-åringens relasjon til de øvrige involverte i saken er uklar.

Kvinnene ble obdusert tirsdag. Politiet har ikke gått ut med dødsårsaken, men det er ikke gjort funn av armbrøster eller piler i leiligheten i Wittingen.