SERIEMESTER: City-spillernes sang har skapt reaksjoner FOTO: Twitter/Scanpix
SERIEMESTER: City-spillernes sang har skapt reaksjoner FOTO: Twitter/Scanpix

Liverpool-fans reagerer med sinne på City-spillernes sang

Flere Liverpool-fans tar til sosiale medier og fordømmer sangen City-spillerne sang etter at laget sikret seg Premier League-tittelen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En video som er publisert på sosiale medier av hvordan Manchester City-spillerne feiret ligatittelen på flyet hjem fra Brighton har fått flere til å reagere.

Flere spillere på førstelaget synger en sang om å bli slått ned i gatene, og hvordan Vincent Kompany skadet Liverpool-stjernen Mohamed Salah forrige sesong, skriver Liverpool Echo.

I videoen synger de også følgende:

«De reiste hele veien til Kiev, og endte opp med tap» – med klar henvisning til Liverpools 1-3-tap i Champions League-finalen mot Real Madrid forrige sesong, som nok huskes best for Liverpool-keeper Loris Karius' tabber.

Daglig leder i Liverpool norske supporterklubb, Tore Hansen, bekrefter at han har fått med seg videoen som mange nå reagerer på.

– Vi har sett på videoen og for vår del velger vi å avstå fra å kommentere denne saken, sier han til TV 2 Sporten.

Flere fotballfans har reagert kraftig på Manchester City-profilenes sang, og mange fordømmer spillerne for det de mener er høyst uprofesjonell oppførsel.

Flere beskylder Manchester City-spillerne for at de i sangen hinter til Liverpool-supporteren Sean Cox, som kjempet for livet etter å ha blitt angrepet av en Roma-supporter før den første semifinalen i Champions League forrige sesong.

– City-spillerne synger om Sean Cox som nesten døde. Klasse, skriver en supporter, ifølge The Daily Mail.

– Etter å ha vunnet ligaen så synger de altså om en supporter som nesten døde og havnet i koma, poengterer en annen supporter.

Ifølge The Daily Mail var dette sangen City-spillerne sang på flyet:

«All the way to Kiev, To end up in defeat, Crying in the stands, And battered on the streets, Kompany injured Salah, Victims of it all, Sterling won the double, The Scousers won f*** all, Allez, allez, allez x2»

Flere reagerer også på at City-spillerne tilsynelatende synger om hvordan Kompany skadet Salah.

– En sang om hvordan en spiller skadet en annen profesjonell spiller, og en supporter som havnet på intensiven? Denne sangen var elendig nok da den ble sunget av City-fansen, skriver en LFC-supporter på Twitter.

Manchester City ønsker ikke å kommentere saken, verken overfor Liverpool Echo eller The Daily Mail, som også omtalte videoen som nå sprer seg på sosiale medier.