PÅ TRIBUNEN: Patrice Evra har ofte vært på tribunen under Uniteds kamper. Her sammen med Sir Alex Ferguson.
PÅ TRIBUNEN: Patrice Evra har ofte vært på tribunen under Uniteds kamper. Her sammen med Sir Alex Ferguson. Foto: Franck Fife

Evra bekrefter samtaler med Woodward om United-jobb

Manchester Uniteds tidligere backprofil Patrice Evra hevder at han har vært i samtaler Ed Woodward om en mulig retur til Old Trafford.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Franskmannen Patrice Evra spilte for Manchester United fra 2006 til 2014 og vant blant annet Premier League fem ganger og Champions League én gang i løpet av sine åtte og et halvt år på Old Trafford.

Under flere av vårens Manchester United-kamper ble Patrice Evra hyppig avbildet sammen med klubbens mektige direktør Ed Woodward på tribunen.

Nå bekrefter 37-åringen at han har vært i samtaler med Woodward om en mulig jobb i Manchester United, ifølge Manchester Evening News.

Bekrefter samtaler
Klubben skal være på jakt etter en teknisk direktør som kan ha et overordnet ansvar for spillerkjøpene på Old Trafford, men Evra vil ikke opplyse om hvilken stilling han har vært i samtaler med Woodward om.

DIREKTØR: Manchester Uniteds mektige direktør Ed Woodward.
DIREKTØR: Manchester Uniteds mektige direktør Ed Woodward. Foto: Oli Scarff

– Vi har vært i samtaler, men jeg mener selv at jeg ikke er klar enda. Jeg ofret så mye i min aktive karriere, og om jeg skulle få en rolle i Manchester United nå, så må jeg ofre så mye av livet mitt igjen. Jeg ønsker ikke å havne i en ny boks, forklarer Evra, ifølge Manchester Evening News.

Direktør Ed Woodward har fått massiv kritikk både i media og av fans for sine feilaktige spillerkjøp og feil valg av managere de siste årene.

Evra mener kritikken mot United-direktøren har vært noe unyansert.

– Frem til man selv jobber i denne klubben, så er det umulig å svare på. Fra utsiden så gir alle skylden på Ed. Er det manageren som forteller hvilke spillere han vil ha, og så gir Ed ham penger? Vi må endre måten å tenke på. Markedssiden er viktig, men frem til klubben vinner troféer og du viser din lidenskap, så vil folk hate deg, påpeker franskmannen.

– Jeg ville ofret livet med min familie for United
Han håper Woodward de neste årene vil ansette flere personer i sentrale stillinger som kjenner klubben og har en fortid på Old Trafford.

– Det vil ta tid. Jeg tror klubben trenger flere personer som forstår denne klubben og som vil blø for den. De må få flere eks-spillere involvert, sier Evra, og slår fast:

– Jeg er ikke flau over å si det, men jeg ville ofret livet med min egen familie for å oppnå suksess med Manchester United. Dere vet alle mottoet. United først, så barna dine, og deretter din kone. Det mottoet får meg ikke til å le. Spørsmålet er om styret, managerene og ikke minst spillerne er klar til å følge det nå, konkluderer han.