FORLENGET: Stefan Johansen skal ha forlenget med Fulham. Her sammen med Chelseas N'Golo Kante.
FORLENGET: Stefan Johansen skal ha forlenget med Fulham. Her sammen med Chelseas N'Golo Kante. Foto: Kirsty Wigglesworth

Landslagskapteinen Johansen forlenget med Fulham

Stefan Johansen blir i Fulham også neste sesong. Landslagskapteinen skal være en del av planene til manager Scott Parker.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er den engelske avisen Birmingham Mail som melder at Johansen blir værende i Fulham. Det skal fremgå av uttalelser London-klubbens eier Shahid Khan kom med i programmet til søndagens serieavslutning mot Newcastle.

Der henviser Khan til at midtbanespiller Tom Cairney nylig forlenget sin avtale med klubben, og fortsetter:

– Blant Toms lagkamerater som også vil returnere til spillerstallen i 2019/20 er Denis Odoi, Floyd Ayité, Neeskens Kebano og Stefan Johansen, som vi har utløst opsjonen til.

Stefan Johansen signerte i 2016 en treårskontrakt med Fulham. Den utløper i sommer, men London-klubben synes nå å ha utløst en opsjon om å forlenge avtalen med ett år.

Den norske landslagskapteinen har siden i januar vært utlånt til West Bromwich. Ifølge Birmingham Mail skal Johansen ha vært åpen for å forlate Fulham permanent i sommer, men slik blir det etter alle solemerker ikke.

Fulham rykket ned fra Premier League denne sesongen, og blir å finne i mesterskapsserien til høsten. Da starter kampen for et comeback på øverste nivå i engelsk fotball.

Stefan Johansen var sentral da Fulham sikret opprykket til Premier League foran for ett år siden.

Fulham ansatte nylig Scott Parker som klubbens nye permanente manager. Den tidligere midtbanespilleren har hatt jobben på midlertidig basis den siste tiden.

(©NTB)