SHAKEN, NOT STIRRED: Daniel Craig skadet ankelen under innspillingen til den 25. James Bond-filmen.
SHAKEN, NOT STIRRED: Daniel Craig skadet ankelen under innspillingen til den 25. James Bond-filmen. Foto: REUTERS/SCANPIX

BRITISK AVIS:

James Bond-innspilling stoppet etter at Daniel Craig skadet seg

Daniel Craig (51) har blitt fløyet til undersøkelser i USA og innspillingen er stoppet, melder den engelske tabloidavisen The Sun.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Innspillingen av den nye James Bond-filmen er i full gang, og etter at flere scener ble spilt inn i Hakadal tidligere i år, befinner produksjonen seg nå på Jamaica.

Smerter i ankelen

Under en klassisk løpescene i beste Bond-stil skal den 51 år gamle Bond-skuespilleren ha ramlet og klagd over smerter i ankelen.

– Det var en av de siste scenene. Han sprintet da han snublet og falt, forteller en ikke navngitt kilde til den engelske avisen The Sun.

Craig ble dermed sendt til røntgen i USA, der han ble undersøkt av den samme spesialisten som behandlet Tottenham-spissen Harry Kane tidligere i år.

Produksjonen stoppet

Uhellet har ført til at de har stoppet produksjonen inntil videre. Craig, som er kjent for å ville gjøre de fleste stuntene sine selv, var ikke blid.

– Han hadde store smerter. Som forventet var han også forbanna for at det skjedde. Han kastet dressjakken i bakken i ren frustrasjon, forteller kilden.

The Sun hevder å vite at neste ukes innspillingsplaner i London også er utsatt, men at de håper de er i gang igjen om ikke så altfor lenge.

For bare noen uker siden kunne Bond-produsentene komme med flere avsløringer fra filmen som har arbeidstittelen «Bond 25».