ROSER KONGEPARET: Shaman Durek snakker om kongeparet og om kjærligheten i en ny video. Foto: Daryl Henderson / NTB scanpix
ROSER KONGEPARET: Shaman Durek snakker om kongeparet og om kjærligheten i en ny video. Foto: Daryl Henderson / NTB scanpix

Durek Verrett: – Märthas foreldre elsker meg

I en direktesending på Instagram sier Märtha Louises nye kjæreste at kongeparet har vakre sjeler.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Märthas foreldre elsker meg og jeg elsker dem, de er så flotte sjeler, sier sjamanen Durek Verrett i videoen.

Prinsesse Märtha Louise og Verrett offentliggjorde søndag at de er et par. Neste uke skal de to på en miniturne i Norge for å holde foredrag om hvordan man kan komme i dypere kontakt med sin indre kraft. Foredragene har tittelen «The Princess and the Shaman».

Norske aner

I videoen sier Verrett at han og Märtha hadde et ønske om å dele sin kjærlighet offentlig. De ville ikke skjule det for noen. Han kaller deres kjærlighet betingelsesløs.

– Det finnes ikke noe større enn å ha en klok kvinne ved sin side. Jeg kan gråte i armene hennes og være en liten baby, sier han.

Det var VG som først omtalte direktesendingen på Instagram.

SNAKKET TIL FANSEN: Shaman Durek hadde direktesending på Instagram mandag kveld.
SNAKKET TIL FANSEN: Shaman Durek hadde direktesending på Instagram mandag kveld. Foto: Instagram

Sjamanen forteller også at bestemoren er født i Fredrikstad og at han har familie fra Oslo.

Verrett sier at han opplever stor kjærlighet fra Märtha Louises familie og at kongeparet elsker ham. Kommunikasjonssjef Guri Varpe ved Det kongelige hoff kunne sent mandag kveld ikke bekrefte overfor TV 2 at sjamanen har møtt kongeparet.

Omstridt

Prinsessens amerikanske kjæreste bor og jobber i Los Angeles. Han er markedsført som kjendisenes sjaman, og nå skal han ha en rekke forestillinger og offentlige workshops sammen med Märtha Louise i København (19. mai), Stavanger (20. mai), Tromsø (21. mai), Oslo (22. mai) og Fredrikstad (23. mai).

Sjamanen og aktiviteten hans er omstridt. Blant annet har opptredenen i Stavanger som skal være i St. Petri-kirken, skapt reaksjoner for at kirken åpner for nyreligiøsitet i kirken.