fotballryktene:

Hevder Hazard blir Real Madrid-spiller etter europaligafinalen

Den franske avisen L'Equipe skriver at Chelsea-stjernen Eden Hazard er enig med Real Madrid om en overgang etter sesongen. Erstatteren kan komme fra Barcelona. Les dagens fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se sesongens beste PL-scoringer øverst!

Overgangssummen skal være cirka 100 millioner euro, tilsvarende omtrent en milliard kroner, skriver avisen.

Det er lenge blitt spekulert i at Hazard forlater Chelsea etter inneværende sesong. Etter at Chelsea spilte 0-0 mot Leicester i ligaavslutningen, fortalte han at han har bestemt seg for hva han skal gjøre videre.

Ifølge L'Equipe er altså en avtale klar og har vært det en stund allerede. Overgangen skal offentliggjøres etter Chelseas europaligafinale mot Arsenal i Baku 29. mai.

Hazard har tidligere vært åpen om at det har vært en barndomsdrøm å spille for Real Madrid. Han er også en stor beundrer av klubbens manager Zinédine Zidane. 28-åringen kom til Chelsea fra Lille i 2012. Kontrakten hans med London-klubben går ut etter neste sesong.

Ifølge Goal.com er kilder i Barcelona sikre på at Chelsea vil forsøke å hente tidligere Liverpool-spiller Philippe Coutinho (26) som erstatter for Hazard. Coutinho har ikke lyktes veldig bra i Barcelona denne sesongen.

Daily Mirrors eksperter har plukket ut fire spillere de mener Ole Gunnar Solskjær bør hente til Manchester United i løpet av sommeren. De oppfordrer nordmannen til å forsøke å kjøpe Ajax-stjernen Matthijs de Ligt, Dortmunds stjerneskudd Jadon Sancho, Lille-profilen Nicolas Pepe og Leicesters stopperkjempe Harry Maguire.

Skal en tro Goal.com, kan Arsenal miste superspissen Alexandre Lacazette til Barcelona i løpet av sommeren. 27-åringen selv sier at han er smigret over interessen fra Camp Nou.

Tottenham nærmer seg en avtale om å signere Romas talentfulle stjerneskudd Nicolo Zaniolo, hevder La Gazzetta dello Sport. Overgangssummen skal ligge på om lag 490 millioner kroner, og 19-åringen kan vente seg en lønn på rundt tre millioner kroner i Tottenham.

Liverpools manager Jürgen Klopp er også på spillerjakt. Ifølge tyske Bild skal Liverpool være overbevist om at de klarer å gjennomføre kjøpet av Leverkusens ettertraktede 22-åring Julian Brandt i sommer. Klopp skal lenge ha hatt kantspilleren i kikkerten. Også Dortmund er ute etter spilleren som leverte 17 assist og ni mål på 42 kamper totalt i alle turneringer for Leverkusen denne sesongen.

En som kan være på vei bort fra Real Madrid er Gareth Bale (29). Han ble utelatt fra de to siste kamptroppene av Zinedine Zidane. – Det er tydelig hva jeg har gjort. Vi får se hva som skjer videre, han er ikke skadet, sier Zidane om vrakingen. Bales agent sier at waliseren ikke har planer om å forlate Madrid. Tidligere Manchester City-spiller Brahim Diaz (19) fikk tillit fremfor Bale i 1-3-tapet for Real Sociedad og scoret ett mål.

Real Madrid-keeper Keylor Navas (32) skal ha fått beskjed om at han kan forlate klubben i sommer. Navas har ett år igjen av kontrakten sin.