Prinsesse Märtha Louise bekrefter ny kjæreste: – Han har forandret livet mitt

En tydelig forelsket prinsesse forteller om sin nye kjæreste på Instagram.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Prinsessen og samarbeidspartneren, den amerikanske sjamanen Shaman Durek, bekrefter på Instagram at de er et par.

Det var VG som først omtalte nyheten.

–Tvillingsjeler

«Når du har møtt tvillingsjelen din, så vet du det. Jeg er så heldig å ha møtt min. Han har forandret livet mitt», skriver Märtha Louise under et bilde av de to sammen. Bildet er publisert i Los Angeles like før klokken 22 norsk tid.

Hun skriver videre at han har vist henne at det finnes betingelsesløs kjærlighet, og at hun er stolt over å kunne gå ut og fortelle at de to er kjærester.

«Jeg elsker deg til evigheten og tilbake», skriver hun.

– Prinsesse Märtha Louise slutter aldri å overraske, og i kveld bekjenner hun altså at søt musikk har oppstått mellom henne og hennes samarbeidspartner, sier TV 2s kongehusekspert Kjell Arne Totland til TV 2.

– Alle som har opplevd de to sammen har kunnet merke at de har noe helt spesielt på gang, sier han.

Shaman Durek bekrefter også forholdet på sin Instagramprofil. Han skriver at prinsessen godtar ham for den multidimensjonale personen han er, og at han forguder og beundrer henne.

– Jeg kan bare ønske begge lykke og lykke til, og forstår at vi også kan vente oss en offisiell meddelelse fra Slottet snart, sier Totland.

Møttes i oktober

Det nye paret var gjester i programmet Skavlan på TV 2 i mars, da som samarbeidspartnere. I programmet kunne de fortelle at de møttes gjennom en felles bekjent i oktober i fjor.

Shaman Durek fortalte også at han lenge har visst at han skulle møte den norske prinsessen. Amerikaneren fortalte at han kommer fra en spirituell familie, og at moren kunne se for seg enkelte ting. En dag da han var liten, hadde moren satt seg ved siden av ham.

– Hun så på meg, og sa «Du skal møte den norske prinsessen en dag, bare så du vet det». Og selv om vi har disse kreftene i familien, så var jeg den største skeptikeren, så jeg bare «Ok, mamma», fortalte sjamanen mens han rullet med øynene.

Prinsessen bekreftet at det var en spesiell kontakt fra første øyeblikk og at det føltes som de to hadde møtt hverandre i et tidligere liv.

Se video øverst i saken!