Vega-show da Vålerenga knuste Ranheim

Vålerengas Deyver Vega var høyt og lavt i 5-1-seieren over Ranheim i eliteserien i fotball søndag. Han scoret to praktmål.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter at Matti Vilhjálmsson hadde stanget inn 1-0 til Vålerenga, tok Vega over showet i Trondheim. Først dro han seg inn i banen, før han fra drøye 17 meter curlet ballen lekkert i lengste kryss til 2-0.

Etter at Michael Karlsen reduserte for Ranheim til 1-2 på straffe, var Vega igjen på farten. Magnus Lekven fant en feilvendt Vega på åtte meter, som snudde på en femøring og banket ballen i mål fra kloss hold. Nok en perlescoring fra den 176 centimeter høye spilleren.

Like etter måtte costaricaneren av matta i solskinnet med en krampe.

Sam Ejuke scoret to kjappe mål for Vålerenga på tampen og fastsatte sluttresultatet til 5-1 med sitt tredje og fjerde ligamål for sesongen.

Seieren er Vålerengas fjerde denne sesongen. Med 14 poeng ligger Oslo-klubben nå på fjerdeplass i Eliteserien. Fem poeng skiller opp til ligaleder Molde.

Ranheim kom ned på jorda igjen etter to strake seirer og kom aldri inn i kampen. Trønderne er nummer 12 med sju poeng etter 1-4-tapet.

(©NTB)