Scoret sitt første for Salzburg

Erling Braut Haaland scoret sitt første mål for Salzburg i 2-1-seieren over LASK i den østerrikske eliteserien i fotball søndag.

SCORET: Erling Braut Haaland har slitt med spilletiden i Østerrike, men scoret søndag sitt første for RB Salzburg. Foto: Teigen, Trond Reidar

Mål ble det også på Fredrik Gulbrandsen. Han satte inn 2-0-målet, som til slutt skulle vise seg å skille lagene.

Erling Braut Haaland har slitt med å få spilletid for Salzburg etter overgangen fra Molde i fjor. Foran søndagens hjemmekamp hadde det kun blitt med et 15 minutters innhopp mot Rapid Wien i februar.

Mot LASK var 18-åringen med fra start og brukte kun et kvarter på å presentere seg. Haaland satte inn 1-0-målet etter forarbeid av lagkamerat Patrick Farkas.

Åtte minutter før pause doblet Fredrik Gulbrandsen hjemmelagets ledelse med sitt sjette ligamål for sesongen. Da hjalp det ikke for LASK at Gernot Trauner reduserte til 2-1 rett etter pause.

Salzburg har for lengst sikret et nytt seriemesterskap i østerriksk fotball. LASK følger nærmest klubben til Haaland og Gulbrandsen.