Drammen  20190412.
Mjøndalen trener Vegard Hansen under eliteseriekampen i fotball mellom Strømsgodset og Mjøndalen på Marienlyst Stadion fredag.
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Slik erter Mjøndalen-treneren Molde etter russebråket

Da muligheten bød seg, kunne ikke Vegard Hansen dy seg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag kveld vakte Mjøndalen-treneren oppsikt med to Twitter-meldinger.

I den første skrev han: «På plass i Molde. Hvor ruller russen i kveld?».

Så, i underkant av en time senere, la han ut en video der han var på plass i en russebil.

Det gjør han tre dager etter at det kom frem at flere Molde-spillere hadde vært på russefest tidligere i uken.

Vegard Hansen legger ikke skjul på at det var rettet mot Molde-spillernes krumspring, men understreker at det var humoristisk ment.

– Det var ikke planlagt, men impulsivt. Vi var på en bensinstasjon for å kjøpe lørdagsgodteri. Så kom russebilen kjørende, og da benyttet materialmannen vår muligheten til å avtale et lite stunt, forteller Hansen, og forsikrer om at det ikke var snakk om å delta på festen:

– Vi var inne i bilen i ett minutt, og så var det ut igjen.

– Hvordan tror du Molde-leiren reagerer?

– Jeg håper at de ser humoren i det og at de ikke blir støtt av det her. Det var ikke intensjonen. Når noe sånt har skjedd, må man akseptere at det blir tullet litt med. Vi er ikke de første som gjør det denne uken, påpeker han.

Søndag kveld venter sesongens kanskje tøffeste bortekamp for nyopprykkede Mjøndalen. Hansens lag ligger på sjuendeplass etter seks serierunder, og er åtte poeng bak serieleder Molde.

Hansen har tro på at de brunkledde kan få med seg et resultat.

– Vi har vært der før. Da har vi ikke hatt sjans, men jeg føler at vi er nærmere nå enn sist vi var der. Jeg synes vi har et godt lag og en plan som kan fungere, og har god tro på vi kan få med oss noe selv om det er en veldig vanskelig bortekamp. Vi har selvtillit og troen på at vi kan matche dem, varsler han.