Solskjær ansetter Mike Phelan som assistent

Mike Phelan har signert en treårskontrakt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United bekrefter på sin hjemmeside at Mike Phelan har signert en treårskontrakt med klubben.

Phelan har vært Solskjærs assistent siden han tok over storklubben i desember. Nordmannen ønsket å fortsette med Phelan, og nå har han fått viljen sin.

– Jeg synes han er fantastisk i jobben som assistent, og jeg er veldig fornøyd med at han er blitt enig med klubben, sier Solskjær.

– Jeg er henrykt over å være tilbake som assistenttrener i Manchester United. Manchester United har vært en stor del av livet mitt siden jeg kom som spiller i 1989, og jeg er glad for å fortsette forholdet i denne nøkkelrollen, sier Phelan.

Solskjær innrømmer at konkurransen blir tøff kommende sesong. Han er imponert over den engelske innsatsen i europacupene denne sesongen.

– Det sier alt om hvor konkurransedyktig ligaen vi er i er. Det er ikke som da jeg spilte, da det var enten vi eller Arsenal som kom til å vinne ligaen. Chelsea kom også. Nå er det veldig, veldig tøff konkurranse. Vi kjemper mot de beste lagene i verden om disse trofeene. Det forteller oss at det vil bli en stor utfordring. Vi vil tilbake der vi pleide å være. Vi vet, som klubb, ansatte og spillere, at neste sesong blir en stor utfordring. Det bli viktig at vi samles fra første dag. Oppkjøringen blir viktig. Vi må sørge for at våre supportere har noe å juble for neste sesong, sier nordmannen.

Solskjær er klar på at United trolig ikke vil være i tittelkampen allerede om ett år.

– Jeg har vært ganske ærlig om at det vil være mirakuløst om vi kjemper om tittelen neste sesong siden vi er så mange poeng bak. Neste sesong må vi lukket gape opp til dem. Om vi klarer å være nære i februar eller mars er det fantastisk, sier Solskjær ifølge Sky Sports.