Lene Nystrøm under underholdningsprogrammet «Hver gang vi møtes» på TV 2 i 2015.
Lene Nystrøm under underholdningsprogrammet «Hver gang vi møtes» på TV 2 i 2015. Foto: Larsen, Håkon Mosvold/ NTB scanpix

Aqua-Lene avslører ny kjæreste: – Vi har holdt en lav profil

I et nytt intervju avslører Lene Nystrøm at hun har funnet kjærligheten på ny.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lene Nystrøm, bedre kjent som Aqua-Lene, har ekstra stor grunn til å smile om dagen.

11. mai åpner hun sin egen nattklubb, som har fått navnet Pangea. I tillegg til dette avslører hun nå til danske Billed-Bladet at hun har funnet kjærligheten på ny.

Møttes på jobb

Nystrøms utkårede er musiker Jeppe Kristoffer Lenz, som for tiden turnerer de sammen med Aqua. Ifølge Ekstrabladet er Lenz fra Bornholm, men bosatt i København.

Men selv om forholdet er nytt for offentligheten, har de vært sammen en stund.

– Vi har bare holdt en lav profil rundt det. Vi møtte hverandre gjennom jobb. Jeppe arbeider også med musikk. Han er «backliner» for oss i Aqua og har gjort det for en rekke band, sier 45-åringen til Billed-Bladet.

Gift i 16 år

I april 2017 ble det kjent at Nystrøm og ektemannen Søren Rasted (49) hadde gått hver til sitt etter 16 år som gift. De har barna Billy (13) og India (14) i sammen.

– Vi ønsker hverandre alt det beste, for selv om vårt ekteskap er over, vil vi alltid elsker hverandre høyt, skrev Nystrøm på sin Instagram-konto da nyheten ble kjent.

De giftet seg i all hemmelighet i Las Vegas i 2001. Knapt tre måneder etter bryllupet uttalte Aqua at de skulle ta pause på ubestemt tid. Årsaken til pausen var at Nystrøm og Rasted ikke hadde informert Aqua-kollegene at de verken var forelsket eller gift.

– Men jeg er i dag veldig klar over at det var feil. Vi skulle ha sagt ifra til René og Claus. Det var begynnelsen på slutten for Aqua, har Nystrøm tidligere uttalt til TV 2.

Noen dager senere giftet paret seg på nytt – denne gangen med familie og venner til stede.

I 2007 ble bandet gjenforent.