Barcelona-spilleren dukket opp på fest i Sevilla - og det dagen etter ydmykelsen på Anfield. Foto: Twitter
Barcelona-spilleren dukket opp på fest i Sevilla - og det dagen etter ydmykelsen på Anfield. Foto: Twitter

Bildet som får Barca-fansen til å rase

Ivan Rakitic står ikke veldig høyt i kurs blant Barcelona-supporterne for tiden.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For andre året på rad røk den katalanske gigantklubben ut av Champions League på ydmykende vis. Etter 0-4-tapet på Anfield har både trener Ernesto Valverde og spillerne fått gjennomgå. Spesielt den kroatiske midtbanespilleren Ivan Rakitic fikk mye kjeft av spansk presse etter hans opptreden i tapet.

På onsdag ble kroaten ennå mer upopulær. Dagen etter det tunge tapet ble Raktic avbildet under festivalen Feria de Abril i Sevilla. Det har irritert mange Barca-fans.

Avisen El Español skriver at Rakitic har skapt storm i sosiale medier.

«Jeg vil aldri se deg i vår trøye igjen» og «kom aldri tilbake til Barcelona» er noen av meldingene Rakitic skal ha fått, ifølge avisen. Også Marca og AS har omtalt saken.

Den spanske journalisten Rafael Hernández mener at klubben burde ha kvittet seg med kroaten forrige sommer.

– Raktic er blitt en bortskjemt drittunge. Han har ikke gjort noe som fortjener en ny kontraktsforlengelse som han krever fra Barcelona. Han burde blitt solgt til PSG for 125 millioner euro forrige sommer. For en tapt mulighet det var, skriver journalisten på Twitter.

– Rakitic drar på en festival for å ha det gøy under ett døgn etter drittkampen på Anfield. Ingen verdighet eller innsats. Sammenligne det med hvordan Liverpool-spillerne reagerte etter å ha tapt 0-3 på Camp Nou, og du vil finne ut hvorfor Barcelona ble slått ut, skriver Hernández.

VM-sølvvinneren Rakitic spilte fire sesonger i Sevilla før han ble solgt til Barcelona i 2014.

Etter Liverpool-tapet fikk midtbanespilleren en treer på TV 2s spillerbørs.

– Klarer ikke å ta tak i kampen når de trenger ham som mest, og er særdeles skyldig i den kritiske 3-0-scoringen. Er også upresis på siste tredel. Skuffende kamp av en ellers så solid Rakitic, var dommen fra TV 2-kommentator Endre Olav Osnes.