RØD LØPER: Billie Eilish under ASCAP Pop Music Awards på Wiltern Theatre i Los Angeles i mai 2017.
RØD LØPER: Billie Eilish under ASCAP Pop Music Awards på Wiltern Theatre i Los Angeles i mai 2017. Foto: Richard Shotwell/AP

Billie Eilish (17) gir fansen puppe-kjeft

Popsensasjonen Billie Eilish (17) er lut lei langfingra fans. På Instagram ber hun om at brystene hennes får være i fred.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I en Instagram-historie, som nå er slettet, skrev «Bad Guy»-sangeren tirsdag om fans som beføler henne under såkalte «meet & greet»-seanser.

«Vær så snill og la være å ta meg på brystene under meet & greet. Jeg later som om det er kult når denne dritten skjer, men det er det overhodet ikke», skrev hun i innlegget, som senere ble slettet.

Videre kunne 17-åringens 20,6 millioner følgere lese om en episode hvor hun ble befølt av ei jente.

KLAR BESKJED: Billie Eilish ber fansen om å ikke ta henne på brystene. Foto: Skjermdump/Instagram
KLAR BESKJED: Billie Eilish ber fansen om å ikke ta henne på brystene. Foto: Skjermdump/Instagram

«Jeg tror at det som skjedde i går bare var et uhell, så jeg lot som ingenting, fordi jeg ikke ville gjøre henne flau hvis det ikke var med vilje. Men hvis det var med vilje, så gir jeg opp,» skriver hun.

Deretter ba Los Angeles-jenta fansen om å ikke mobbe jenta innlegget handlet om.

«Jeg mente bare at det generelt er noe som jeg ikke er komfortabel med. Det er ingen stor greie,» skriver hun.

Braksuksess

Billie Eilish, som for tiden er på turné i Australia, har det siste året gjort enorm suksess med debutalbumet «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?».

EGEN STIL: Billie Eilish opptrer under KROQ Absolut Almost Acoustic Christmas på The Forum i Inglewood i California i desember 2018.
EGEN STIL: Billie Eilish opptrer under KROQ Absolut Almost Acoustic Christmas på The Forum i Inglewood i California i desember 2018. Foto: Emma Mcintyre/AP

Det er Billie og broren Finneas O'Connell (21) som produserer og skriver sangene. Billie har tidligere fortalt at sangene er basert på deres opplevelser.

Elish er også kjent for sin karakteristiske stil.

– Jeg vil bli sett på. Jeg vil bli husket. Selv før jeg var en artist, ville jeg gå ut og se at folk reagerte, har hun tidligere fortalt motebladet Elle.