FORLOVET: Hadia Tajik og Kristian Skard har forlovet seg. Her under Idrettsgallaen i januar.
FORLOVET: Hadia Tajik og Kristian Skard har forlovet seg. Her under Idrettsgallaen i januar. Foto: Johansen, Carina

Hadia Tajik (35) skal gifte seg med Kristian Skard (47)

Ap-nestlederen sier at Kristian Skard gikk ned på kne og fridde like før påske.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Kristian gikk ned på kne og fridde like før påske. Det var veldig fint, jeg svarte: «Selvfølgelig vil jeg det!», sier Tajik til VG som første omtalte frieriet.

Kristian Skard omtaler sin forlovede som ærlig, sterk og varm.

Enn så lenge har de ikke satt en dato for når bryllupet skal stå eller hvor det skal finne sted.

– Meny og sånt har vi ikke tatt stilling til enda. Men det blir nok noe med veldig lave skuldre, god mat, drikke og dans, ikke noe stive greier, sier hun.

Det vakte oppsikt da Tajik og Skard bekreftet forholdet sitt i november i fjor.

Skard jobbet tidligere som journalist i Dagens Næringsliv. Sammen med kollega Tore Gjerstad sto han bak flere av sakene om Trond Giske og varslene mot hans oppførsel.

– Gjennom sine 25 år som politisk reporter, så har Kristian skrevet mange saker fra norsk politikk. Han har skrevet kritisk om flere partier, deriblant Ap. Men vi møttes i en sammenheng som ikke var jobbrelatert. Den kontakten vi har hatt i jobbsammenheng har stort sett begrenset seg til at han og Tore Gjerstad dukket opp i døråpningen på kontoret mitt, har kritiske spørsmål og båndopptakeren på fra det øyeblikket de går inn i rommet. Så det har ikke vært noe i den kontakten som på noen måte har invitert til en avslappet sosial relasjon i utgangspunktet, svarte Tajik på spørsmål om hva hun tenker om å ha blitt sammen med en av de mest sentrale journalistene bak Giske-avsløringene.

Skard sluttet i jobben som politisk reporter i DN i fjor høst og ble etter det sammen med Tajik, etter at de møttes for første gang i en privat sammenheng i fjor sommer. Begge har vært gift tidligere.

Saken oppdateres!