Liverpool-helten: – Jeg var veldig sint på Klopp

Georginio Wijnaldum likte ikke å bli satt på benken mot Barcelona.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– For å være ærlig, vet jeg ikke hva jeg skal si, sier Sadio Mané.

Se intervju med Mané, Wijnaldum, Henderson, Alexander-Arnold, Origi og Robertson over!

Liverpool-spilleren var nesten like lamslått som de fleste andre etter oppvisningen som ga 4-0-seier mot selveste Barcelona og en plass i Champions League-finalen.

– Utrolig. Etter kampen i Spania trodde vi på at vi kunne score fire mål på hjemmebane og vinne 4-0. Andre tvilte på oss og trodde vi ikke kunne klare det, men nok en gang viste vi at alt er mulig i fotballen, sier Georginio Wijnaldum.

– Var veldig sint

Han var en av kveldens store helter. Wijnaldum kom inn for en skadet Andy Robertson i pausen, og James Milner ble flyttet ned på venstrebacken.

Nederlenderen svarte med å score Liverpools andre mål etter ni minutter på banen, og bare et drøyt minutt senere var han tomålsscorer.

– Det er veldig emosjonelt, for jeg var veldig sint på manageren fordi han satte meg på benken, ler Wijnaldum.

– Jeg måtte gjøre noe. Da jeg kom inn prøvde jeg bare å hjelpe laget, og jeg er glad for at jeg kunne hjelpe med to mål. Det var en god lagprestasjon, fortsetter nederlenderen.

– Det var rent instinkt

For det var nettopp laget som sto i sentrum for Liverpool. Med hjertene langt utenpå drakten la spillerne ned en innsats som gjorde kaptein Jordan Henderson stolt.

– Utrolig. Det var ikke mange som levnet oss en mulighet. Vi visste at det ville bli vanskelig, men at det fortsatt var mulig. Den troen vi har i garderoben er utrolig. Vi visste at vi kunne klare noe spesielt på Anfield, sier han.

Mens Liverpools-kapteinen intervjues, kommer en hoppende glad Trent Alexander-Arnold og kaster seg rundt halsen på ham.

Høyrebacken sto for genistreken som sørget for kveldens fjerde og avgjørende Liverpool-mål, da han med en råfrekk cornervariant rundlurte Barcelona-forsvaret.

– Det var rent instinkt. Det er et slikt øyeblikk der du ser muligheten, og Divock avsluttet godt, sier Alexander-Arnold.

– Hvem skal til finalen?

Med Mohamed Salah skadet fikk Divock Origi sjansen på topp, og takket for tilliten med å score to mål. Men han var ikke så opptatt av sin egen prestasjon.

– Det handlet mer om laget. Vi gjorde det så bra. Vi kjempet. Vi visste det skulle bli en spesiell kveld. Vi ville kjempe for de skadde spillerne. Det er spesielt. Det vanskelig å beskrive med ord. Du kan føle det, du kan høre det, sier han.

Andy Robertson måtte gi seg etter en duell med Luis Suárez, men hadde et enkelt budskap da han fikk spørsmål om Barcelona-stjernen.

– Hvem skal til finalen? Vi skal til finalen. Det er alt som betyr noe