KJENDISER: Dennis Vareide deltok i programmet Kjendis søker kjæreste sammen med Glenn Jensen, Lilli Bendriss og Ida Fladen. Foto: TV 2, Foto: TV 2
KJENDISER: Dennis Vareide deltok i programmet Kjendis søker kjæreste sammen med Glenn Jensen, Lilli Bendriss og Ida Fladen. Foto: TV 2, Foto: TV 2 Foto: TV 2

Trakk seg fra TV 2-program for å satse på eksen – nå er det slutt igjen

YouTube-stjernen Dennis Vareide måtte trekke seg fra TV 2-programmet «Kjendis søker kjæreste» da han skjønte han hadde følelser for eksen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vareide (29) og Katrine Rikoll (25) har slått opp – igjen.

Det bekrefter førstnevnte til både TV 2 og Dagbladet.

Utover at den tidligere Farmen kjendis-deltageren sier at de to har gått hver til sitt, ønsker han ikke å si noe mer om bruddet.

Skulle date på TV

I de to første episodene av «Kjendis søker kjæreste» måtte Vareide ha flere samtaler med TV-psykologen Frode Thuen. Samtaleemnet var at han savnet eksen.

– Han var en smart mann. Frode ba meg slutte å lete etter det perfekte, men heller sette pris på det man har. Jeg er jo ikke perfekt selv, så det er rart at jeg skal forvente at andre er det, sa han til TV 2 i februar, på samme tidspunkt som han fortalte pressen at han måtte trekke seg fra produksjonen.

Vareide fortalte at de to gikk i parterapi, og at mye ble bedre etter at han hadde deltatt på TV-programmet.

Dessverre kan 29-åringen nå bekrefte at forholdet har tatt slutt.

Dennis Vareide forteller hvorfor han trekker seg fra TV 2-program

Stor fanskare

Vareide ble kjent som en norsk YouTuber sammen med Preben Fjell. De to sto bak kanalen «PrebzOgDennis».

I starten av 2018 var kanalen den største norsktalende YouTube-kanalen, med rundt 250 000 abonnenter og 177 millioner avspillinger.

Stjernestatusen han fikk via denne kanalen gjorde at han fikk delta i programmer som «På tur med Dag Otto», og som nevnt «Farmen kjendis».