KONKURS: TV-profil Jarl Goli ble tirsdag denne uken slått personlig konkurs i Aust-Agder tingrett.
KONKURS: TV-profil Jarl Goli ble tirsdag denne uken slått personlig konkurs i Aust-Agder tingrett. Foto: TV 2

Jarl Goli (62) slått personlig konkurs

– Jeg var i realiteten en uteligger, sier tidligere Farmen kjendis-deltaker Jarl Goli til Agderposten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jarl Goli, kjent fra blant annet Portveien 2 og Farmen kjendis, måtte tirsdag denne uken møte i Aust-Agder tingrett, hvor skattemyndighetene slo TV-profilen personlig konkurs.

Det melder Agderposten.

Tingrettsdommeren fant grunnlag for at Goli ikke er i stand til å betale skattekravet på 333.000 kroner, skriver avisen.

62-åringen sier til avisen at han ikke er enig i kravet, og ifølge Agderposten hevder han kravet bygger på en vilkårlig skjønnsligning etter en tøff skilsmisseprosess, hvor han i realiteten var hjemløs og ikke i stad til å ivareta sine forpliktelser.

Det var i 2016 at Goli og kona gikk hver til sitt etter seks års ekteskap. Sammen har de ett barn.

– Jeg var i realiteten en uteligger. Takket være venner som hadde omsorg for meg, kom jeg meg etter hver tilbake til livet igjen, sier han til avisen.

Redningen ble en kunstneren Ellen Hegg, som hjalp Goli med malepenselen. Til høsten skal nemlig den tidligere Skal vi danse-deltakeren ha en utstilling i Spania med 50 kunstverk.

Goli skal derfor under tirsdagens rettsmøte ha bedt tingrettsdommeren om en utsettelse, men fikk ikke gjennomslag.

– Nå har jeg ikke tid til å gjøre noe med dette – utstillingen jeg skal ha i Spania til høsten må gå foran alt annet. Men dette skattekravet vil jeg på sikt forfølge rettslig, sier han til Agderposten.