Nå skal Martine Lunde gi ut poplåt

Martine Lunde teamer opp med Kevin Boine på ny single med låta «Swipe up».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Martine Lunde (23) er mest kjent som en av landets største bloggere, men nå debuterer hun som artist. Sammen med Tanaværingen Kevin Boine gir hun ut låta «Swipe up».

40 millioner streams

Kevin Boine har på kort tid opparbeidet seg en lytterskare i Norge og Sverige og har over 40 millioner streams med sine låter.

Tanaværingen fikk sitt nasjonale gjennombrudd gjennom Norske talenter på TV 2 og sjarmerte alle med sin samiske rap.

Han er facinert av Martine Lunde som en influencer og syntes det var gøy å lage en låt sammen med bloggeren.

– Jeg begynte å bli fascinert av influencere da jeg skjønte hvor mye makt de hadde og hvor rike de kunne bli på å legge ut sponsede innlegg på sosiale medier, sier Kevin Boine.

SKAL VI DANSE: Martine Lunde danser sammen med partner Fredric Brunberg. Foto: Stella Pictures
SKAL VI DANSE: Martine Lunde danser sammen med partner Fredric Brunberg. Foto: Stella Pictures

– På tide med en låt

Martine Lunde innrømmer at hun ikke er noen stor sanger, men synes likevel at det er stas å gjøre dette samarbeidet med Boine.

– Det er virkelig på tide at jeg også er med på en låt. Da jeg fikk høre sangen synes jeg den var skikkelig fengende, og da kunne jeg så klart ikke si nei til å være med på en del av den, forteller Lunde.

– Influencere kan ikke synge

Ideen til samarbeidet og låta kom i januar, og de to har jobbet med den hver gang de har møttes i Oslo. Martine innrømmer at det er stas at hun som en av mange Paradise-deltagere også gir ut en låt.

– Dette blir nok min eneste sang, men det har vært veldig gøy å få lov til å være med på en. Jeg kan jo ikke synge, men det kan vel muligens ikke andre influencere heller. Jeg vil ikke være den eneste Paradise-deltageren uten sang, avslutter hun.