Jennifer (25) ble forsøkt voldtatt – reddet av hunden

Svenske Jennifer Larsson (25) ble utsatt for voldtektsforsøk 400 meter fra hjemmet sitt. Takket være hunden Larrac, kom hun unna hendelsen med lettere skader.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

3. mai rundt klokken 21 var Jennifer Larsson ute på sin faste kveldstur med hunden Larrac i hjembyen Töreboda i Sverige.

400 meter fra hjemmet stoppet hunden opp for å tisse. Jennifer løftet blikket og så en mann komme med bestemte steg mot henne.

– Jeg lurte på hva han holdt på med. Først tenkte jeg at han bare skulle gå forbi meg, men så tok han tak i armen min og begynte å ta meg på intime steder, sier Jennifer til TV 2.

25-åringen forteller at gjerningsmannen tok henne både i skrittet og på brystene hennes.

Det var Aftonbladet som først omtalte saken.

Gikk til angrep

Jennifers hund er en tolv år gammel pensjonert spesialtrent hund. Han reagerte raskt da Jennifer begynte å rope. Larrac angrep mannen og bet ham i armen. Mannen skrek av smerte og slapp taket på 25-åringen.

Jennifer fikk Larrac bort fra mannen og la på sprang. Mens hun løp, ringte hun både moren og nødnummeret. Idet hun så seg tilbake, så hun at mannen løp av gårde i motsatt retning.

REDD: Jennifer kom unna det hele med et par blåmerker. Hun forteller at hun har vært redd for å være alene etter angrepet. Foto: Privat
REDD: Jennifer kom unna det hele med et par blåmerker. Hun forteller at hun har vært redd for å være alene etter angrepet. Foto: Privat

Kort tid etter var politiet på plass med hundepatrulje.

Jennifer anmeldte hendelsen, men etter flere søk samme kveld ga politiet opp å finne mannen. Politiet kontaktet også alle sykehusene i nærheten, men uten hell.

Dagen etter hendelsen bestemte Jennifers kjæreste seg for å skrive et Facebook-innlegg på hennes konto, i håp om tips om gjerningsmannen.

– Det var pappa som foreslo å gå ut med dette, slik at gjerningsmannen kan bli tatt raskere. Jeg lå i armene til kjæresten min da vi publiserte. Jeg var i sjokktilstand og hadde panikk, sier Jennifer.

Takker hunden

I innlegget, som i skrivende stund har fått nærmere 9000 delinger, beskriver hun mannen nøye. Nå håper hun at noen drar kjensel av beskrivelsen, og at de tar kontakt med henne eller politiet.

Jennifer forteller at hun har hatt det vanskelig i tiden etter hendelsen.

HELT: Nå blir hunden Larrac fremstilt som en helt i Sverige. Jennifer påpeker at han verken er aggressiv eller voldelig til vanlig. Foto: Privat
HELT: Nå blir hunden Larrac fremstilt som en helt i Sverige. Jennifer påpeker at han verken er aggressiv eller voldelig til vanlig. Foto: Privat

– Kjæresten min bor i Gøteborg, og jeg ringer ham hver eneste natt. Med en gang det blir mørkt, blir jeg usikker og redd. Senest i natt måtte jeg ringe en kompis fordi jeg ikke turte å være alene, sier hun.

25-åringen konkluderer med at hun er svært glad for at hun ikke var alene denne kvelden.

– Heldigvis beskyttet hunden min meg fra angrepet. Jeg klarte å komme unna det med et par blåmerker. Uten ham hadde det gått verre, sier hun og fortsetter:

– Jeg hadde flaks som hadde en hund. Det har kanskje ikke hans neste offer, sier Jennifer.