Guardiola med nytt stikk: – Media ønsker at Liverpool skal vinne, så jeg beklager

Pep Guardiola sender et stikk retning pressen etter at Manchester City igjen tok tabelltopp.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vincent Kompany ble matchvinner for Manchester City hjemme mot Leicester med et utrolig skudd fra distanse.

Se den elleville scoringen i videovinduet øverst!

Etter kampen beklaget City-manager Pep Guardiola til pressen.

– Flere personer, media, de ønsker at Liverpool skal vinne. Vi leder, så jeg beklager til de folkene, for det er i våre hender, sier Guardiola til talkSPORT.

De lyseblå fra Manchester har et poeng på Liverpool i tittelracet og møter Brighton borte i siste serierunde. Liverpool tar imot Wolverhampton på Anfield.

– Liverpool spiller uten press på seg, for dem vet at det ikke er i deres hender. Det er enkelt, det er vi som har presset på oss, sier City-manageren.

– Det er en kamp igjen og vi vil prøve. Vi har 95 poeng og trenger én seier til. Vi reiser til Brighton for å prøve på det. Jeg trenger ikke å si noe til spillerne fordi de er modne, forteller spanjolen som nekter å ta lett på Brighton.

– Brighton vil bli tøft. De gikk til Arsenal og fikk et resultat. Vi spilte mot dem i FA Cupen og det var tøft for de er så sterke, gode på dødballer og spiller med stolthet.

Pep Guardiola minner folk om forspranget Liverpool hadde på City i januar.

– Vi har skjebnen i våre hender. Vi var syv poeng bak og ga aldri opp. Vi har vunnet 13 kamper på rad og det er derfor vi er i denne posisjonen, sier 48-åringen som var i ekstase etter 1-0-triumfen over Leicester.

– Det var en utrolig prestasjon. Fantastisk. Jeg beklager, men det var så bra. Vi kontrollerer kampene, men det er ikke over enda. Det er glede for vi visste hvor tøft det er å møte Leicester, sier han.