KAFFETØRST: En på settet til Game of Thrones hadde angivelig kjøpt seg kaffe fra Starbucks før innspilling.
KAFFETØRST: En på settet til Game of Thrones hadde angivelig kjøpt seg kaffe fra Starbucks før innspilling. Foto: Skjermdump/HBO

Game of Thrones-fansen i harnisk etter kjempetabbe

Kjempebrøler i Game of Thrones. Så du tabben i nattens episode?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

NB: Kan inneholde spoilers.

Etter å ha vunnet over selveste Night King og hele hans avdøde hær i «The Long Night», ble den foregående og tredje episoden av Game of Thrones hyllet som årets TV-øyeblikk – og brøt rekorder hos HBO med 17,8 millioner seere den første natten.

Men etter at den fjerde episoden, «The Last of the Starks», ble tilgjengelig på strømmetjenesten i natt, har fansen bitt seg merke i noe som ikke skal høre hjemme i George R. R. Martins fantasiverden.

I en scene filmet i Winterfell, med henholdsvis Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), Jon Snow (Kit Harington) og Tormund Giantsbane (Kristofer Hivju) i kameralinsen, kan man se en pappkopp fra kaffekjeden Starbucks stå på bordet foran dragenes mor.

Og tilbakemeldingene har ikke latt vente på seg.

På Twitter er fansen både sinte og lattermilde. Flere klør seg også i hodet over Emilia Clarke som tilsynelatende har pappkoppen rett foran seg, men som likevel ikke har klart å ense «rekvisitten» anno 2019.