NETFLIX-OPPTREDEN: Bruce Springsteen opptrer på Netflix FYSEE Opening night i Raleigh Studios, mai, 2019
NETFLIX-OPPTREDEN: Bruce Springsteen opptrer på Netflix FYSEE Opening night i Raleigh Studios, mai, 2019 Foto: Kevin Winter/Scanpix

Bruce Springsteen med gladnyhet til fansen

Bruce Springsteen (69) lover ny plate med E Street Band og planlegger en ny turné med sine gamle kollegaer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bruce Springsteen er en av verdens største artister og låtskrivere.

For tiden er han aktuell med sitt første studioalbum på fem år som har fått tittelen «Western Stars». Soloalbumet slippes 14. juni.

Ny plate med East Street Band

Under en sceneopptreden for Netflix i samtale med regissøren Martin Scorsese kom rockestjernen med en gladbeskjed til fansen i helgen.

GLADNYHET: Bruce Springsteen kommer med gode nyheter til Martin Scorsese. Foto: Kevin Winter/Scanpix
GLADNYHET: Bruce Springsteen kommer med gode nyheter til Martin Scorsese. Foto: Kevin Winter/Scanpix

Han forteller at han i en årrekke har strevd med å skrive musikk som ville passe bandet hans, E Street Band.

– For en måned siden skrev jeg et helt album med materiale til bandet. Jeg vet ikke hvor det kom fra, men samtidig føltes det som det kom fra intet, forteller Springsteen til Martin Scorsese.

– Det blir ny turné

East Street Band har spilt på en rekke av Bruce Springsteens plater helt siden debutplaten «Greetings from Ashbury Park» i 1973 og frem til «Wrecking Ball» som ble sluppet i 2012.

– Det ble en bra prosess å skrive låter, jeg hadde to uker med besøk av gjengen og det var så trivelig. Det gjør meg lykkelig og man tenker at jeg ikke er ferdig. Det blir en ny turné, sier han i intervjuet.

14 E Street Band-konserter

Bruce Springsteen har spilt 19 konserter i Norge, 14 av disse sammen med E Street Band. Nå blir det spennende å se om de dukker opp igjen i Norge.

Springsteens karriere spenner over 40 år og startet i 1973 med albumet «Greetings from Asbury Park». Han har siden da høstet 20 Grammys, vunnet en Oscar og en Tony, blitt innlemmet i The Rock and Roll Hall of Fame.