Mistet faren og broren i løpet av tre uker – fikk uventet trøst i posten

Et overraskende kort i postkassen betydde mye for Vanessa Rudjord (43).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Blogger, redaktør og podcaster Vanessa Rudjord (43) opplevde en tung tid da både faren og broren hennes døde med tre ukers mellomrom.

Faren døde av kreft, mens broren døde av beinmargstransplantasjon.

Men et overraskende kort i postkassen betydde mye for Rudjord.

Kort med håp

– Det er litt rart at jeg ikke har møtt deg før, sier en rørt Rudjord i onsdagens «En kveld hos Kloppen.

Se En kveld hos Kloppen på TV 2 onsdag klokken 21.40 eller på TV 2 Sumo

For kortet var fra Solveig Kloppen (47), og ga håp i en tung og vanskelig tid.

– Jeg fikk et kort av deg i postkassen, og det får man jo aldri. Jeg kjente jo ikke deg, jeg hadde aldri møtt deg, smiler Rudjord.

– Der skrev du at du var i en litt lik situasjon og at du visste litt hvordan jeg hadde det, og du lovet at det ville bli litt bedre, forklarer Rudjord.

Opplevde det samme

Kloppen mistet både moren og søsteren i løpet av kort tid.

– Vi har jo en sammenfallende historie. Det jeg har tenkt mye på dette året er at det vanskelig folk rundt å vite hvordan man skal være der best mulig, innrømmer Kloppen.

Men i kortet fra Kloppen var det trøst.

– Det var selvsagt veldig vanskelig da det skjedde, og så tenkte man i nesten et år at man kommer til å være like trist og sjokket resten av livet, fortsetter Rudjord.

Blir bedre

Hun forteller at hun ikke trodde noe på det som sto i kortet, at det ikke ville bli bedre, men at det var fint å høre fra noen som forstår hvordan det er å være i en slik situasjon.

– Men nå, så kjenner jeg jo at «oi, det blir jo faktisk litt bedre», og så synes jeg det også er litt sånn trist, skjønner du? «Åja, det var ikke verre?» Det er jo ikke sånn. Jeg vil jo ikke at han skal være vekke, avslutter Rudjord.