Fra kl. 20.30: Se Manchester City - Leicester på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo

Før Manchester Citys hjemmemøte med Leicester er det Liverpool som leder Premier League med to poeng. Nå håper Liverpool-kapteinen at Brendan Rodgers og co. kan strekke ut en hjelpende hånd.

– Det laget som vinner fortjener det uansett. Vi kunne ikke ha gjort så veldig mye mer. Det er åpent helt inn til den siste kampen og vi må avslutte bra på Anfield samtidig som vi må håpe på at et mirakel kan skje, sier Jordan Henderson.

– Leicester kommer til å gi alt
Samtidig som Liverpool forbereder seg på den tøffe returkampen mot Barcelona, er det som skjer på Etihad mandag kveld noe Liverpool-leiren blir nødt til å følge med på.

– Vi har en stor kamp mot Barcelona på tirsdag og vi må ha fokus på det. Men jeg er sikker på at guttene vil se kampen. Som jeg sa, vi må be om et mirakel.

– Leicester er et bra lag og kommer til å gi alt, slik som man så på lørdag fra Newcastle. Jeg er sikker på at Brighton og Wolves vil gjøre det samme. Alle vil skape en overraskelse, så forhåpentligvis er det mer som kan skje.

Kapteinen er uansett klar på at hans mannskap har levert en strålende sesong.

– Vi har gitt alt. Jeg kan ikke be om noe mer fra guttene. Alle har vært fantastiske.

– Er noe med lag som er ferdigspilte
Leicester må vinne for å kapre 7. plassen i Premier League. Den gir Europaliga-spill dersom Manchester City vinner FA-cupen. Ligainnspurten har vist at ingen lag skal undervurderes.

– Vi har sett det i noen kamper nå. Fulham vant tre kamper på rad. Huddersfield tok poeng mot United, sier TV 2-ekspert Simen Stamsø-Møller.

– De gir jo alt de har. Det er herlig å se.

Rodgers kan sikre seg evig heltestatus
Leicester har kun tapt én av sine siste syv kamper og har imponert stort den siste tiden.

– Leicester er gode om dagen. Brendan Rodgers kan sikre seg evig heltestatus. Det klarte han aldri som Liverpool-manager, men nå kan han sikre seg det likevel, sier TV 2-eksperten.

Siste runde

Søndag 12. mai kl. 16

Liverpool - Wolves
Brighton - Man. City

Det var nettopp Rodgers som var Liverpool-sjef da klubben snublet unna ligatittelen i 2014.

Dersom revene fra Leicester skulle ta ett poeng eller tre fra City mandag kveld, vil det være Liverpool som har alt i egne hender før den siste runden.