Hansen-dobbel ga LSK seier over VIF

Synne Skinnes Hansen ble den store helten da serieleder LSK Kvinner slo tabelltoer Vålerenga 2-1 i søndagens toppserieoppgjør.

SEIER: LSK kunne slippe jubelen løs da de slo tabelltoer Vålerenga søndag. Foto: Kelly, Ryan/NTB Scanpix

Før kampen skilte ett poeng lagene, og VIF hadde muligheten til å ta seg forbi tittelforsvarer LSK med seier på eget gress. Slik skulle det ikke gå.

Bortelaget kom best i gang, og Hansen scoret første omgangs eneste mål etter 32 minutter.

Kort tid etter pause kvitterte Jenna May Dear for VIF, og 1-1 sto seg lenge. Først fem minutter før slutt var Hansen frampå og sikret borteseier.

LSK Kvinner er ubeseiret og står med 20 poeng på åtte kamper. VIF tapte sin første kamp for sesongen og har 16 poeng fra sju kamper.

Sandviken overtok tredjeplassen på tabellen med 2-1-seier over Klepp, som ble flyttet ned til 4.-plass. Maria Brochmann og Kennya Cordner scoret målene for hjemmelaget.

Lyn tapte overraskende 0-3 hjemme mot Trondheims-Ørn, mens bunnlaget Fart gikk på et 1-3-nederlag mot Arna-Bjørnar, også det på hjemmebane.