Gråtende Salah båret av banen etter hodeskade

– Han er OK, sier Liverpool-manager Jürgen Klopp.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mohamed Salah ble liggende i gresset etter å fått en smell i hodet etter en duell med Newcastle-målvakt Martin Dúbravka midtveis i andre omgang lørdag kveld.

Egypteren så omtåket ut mens han ristet på hodet, før han flere minutter flere ble båret av. Salah gråt da han ble fraktet av banen.

– Skrekkscenario for alle som håper på Liverpool, et Liverpool som trenger mål. Deres fremste målscorer er på vei ut på båre, kommenterte TV 2s Øyvind Alsaker.

Liverpool-manager Jürgen Klopp opplyste etter kampen at det er for tidlig å si noe om skaden, men at Salah så avslutningen av kampen fra garderoben på St. James' Park.

– Han var OK, sier Liverpool-manageren.

Liverpool vant til slutt kampen etter et selvmål av Newcastle-stopper Jamaal Lascelles fem minutter før slutt.

Mohamed Salah scoret 2-1-målet for Liverpool etter at Christian Atsu hadde utlignet ledermålet til Virgil van Dijk.

– De har buet mot Salah store deler av kampen, Newcastle-fansen, men de fleste er anstendige nok til å applaudere når han nå blir båret ut på båre, kommenterte Alsaker på bildene av Salah som ble båret av banen.

Liverpool-manager Jürgen Klopp opplyste før kampen at Roberto Firmino ikke hadde sjanse til å rekke kampen mot Newcastle.

Liverpool bekreftet lørdag at Firmino mister kampen mot Barcelona.

Barcelona vant den første semifinalen 3-0 på eget gress onsdag denne uken.

Forrige sesong endte også ut på båre for Salah etter at han brakk kragebeinet etter å ha gått i bakken i duell med Real Madrid-stopper Sergio Ramos i Champions League-finalen.