TAPTE: Barcelona fikk ikke med seg noe fra Vigo lørdag kveld.
TAPTE: Barcelona fikk ikke med seg noe fra Vigo lørdag kveld. Foto: Miguel Vidal

Barcelona byttet ut hele laget før Liverpool-returen – gikk på tap for Celta Vigo

Lionel Messi og Luis Suárez var blant Barcelona-stjernene som ikke engang i kamptroppen mot Celta Vigo.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Celta Vigo - Barcelona 2-0

Barcelona er allerede seriemestere og har stø kurs mot finale i Champions League etter å ha slått Liverpool 3-0 onsdag kveld.

I La Liga-møtet med Celta Vigo lørdag kveld ble det et 0-2-tap etter at byttet Barcelona-trener Ernesto Valverde ut hele laget som spilte den første semifinalen mot Liverpool.

Marc-André ter Stegen, Gerard Piqué, Luis Suárez, Lionel Messi, Jordi Alba, Sergio Roberto, Ivan Rakitic og Sergio Busquets var ikke engang med i kamptroppen. De to sistnevnte var riktignok ute med karantene.

Ousmane Dembélé var blant spillerne som fikk sjansen, men det var over allerede etter seks minutter spill da gikk ut med en lårskade.

Néstor Araujo hadde en ball i mål for Celta Vigo tidlig i andreomgang, men målet ble annullert for offside etter bruk av VAR.

Midtveis i andre omgang satte Maximiliano Gómez inn 1-0 for Celta Vigo, før Iago Aspas satte inn 2-0 på straffespark etter hands av Moussa Wagué.

Barcelona topper La Liga ni poeng foran Atlético Madrid, som tapte 0-3 for Espanyol tidligere lørdag. Det er 18 poeng ned til Real Madrid på tredjeplass.

Se Liverpool mot Barcelona på TV 2 og Sumo tirsdag fra klokken 20.00.