VIDERE I THE VOICE: Amanda Rusti, Amalie Hamborgstrøm, Edward Mustad og Maria Engås Halsne er klare for semifinale.
VIDERE I THE VOICE: Amanda Rusti, Amalie Hamborgstrøm, Edward Mustad og Maria Engås Halsne er klare for semifinale. Foto: TV 2

Disse fire er videre til neste runde i The Voice

Fire deltagere er med til neste runde - mens The Voice-deltagelsen er over for seks andre.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag var det klart for andre direktesending i årets The Voice-sesong. Ti av deltagerne fra lagene til Morten Harket og Martin Danielle opptrådte med forskjellige låter, foran publikum og TV-seere i H3 Arena på Fornebu.

– Jeg har bitt i stykker neglene mine og er like nervøs som alle deltagerne mine, sa Martin til Øyvind Mund i programmet.

Flest TV-stemmer

Det var Edward Mustad (19) og Amalie Hamborgstrøm (23) som fikk flest stemmer av TV-seerne, og dermed gikk videre til neste runde av The Voice.

Mentor: Morten Harket sammen med sine to deltagere som er videre i The Voice, Edward Mustad og Maria Engås Halsne. Foto: TV 2
Mentor: Morten Harket sammen med sine to deltagere som er videre i The Voice, Edward Mustad og Maria Engås Halsne. Foto: TV 2

Mentorene måtte deretter gjøre opp sin mening, og ta med seg en deltager videre i The Voice. Morten valgte å ta med seg Maria Engås Halsne (22), mens Martin valgte Amanda Rusti (21).

De fire som ble med videre i kveld skal sammen med de fire andre fra forrige runde av The Voice, ut i kamp om seks plasser i semifinalen som er fredag 24. mai. Finalen går av stabelen fredag 31. mai med fire finalister.