Solskjær hevder agenttilbudene renner inn

Ole Gunnar Solskjær (46) mener Manchester United er en attraktiv klubb – enten det blir Champions League eller ei. – Dere ville blitt overrasket.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag fra kl. 14.30: Se Huddersfield-Manchester United på TV 2 Sport Premium eller Sumo!

Under pressekonferansen forut for ligaoppgjøret mot Huddersfield ble overgangsmarkedet – igjen – tema.

Solskjær fikk spørsmål om hvorvidt Champions League-spill vil påvirke hvilke spillere de røde djevlene kan tiltrekke seg.

– Når vi planlegger, må vi ta høyde for om vi er i Champions League neste sesong. Det er vi kanskje ikke, medgir kristiansunderen, før han fortsetter:

– Dere ville blitt overrasket av hvor mange spilleres agenter som sier til oss at spillerne deres ville elsket å være en del av Manchester United i fremtiden. Det er potensialet og størrelsen til denne klubben – vi kommer til å komme tilbake til glansdagene.

– Hvem vet?

Solskjærs menn skal møte Huddersfield og Cardiff i de to siste kampene. De har tre poeng opp til Chelsea på den viktige fjerdeplassen. I tillegg har de Arsenal ett poeng foran seg.

Kristiansunderen erkjenner at United ikke har levert på forventet nivå den siste tiden, noe han sier «står på ham».

– En sesong uten Champions League – hvem vet – men spillere har fortsatt lyst til å komme til Manchester United, mener han.

Stikk til britisk presse

Svært få av spillerne Solskjærs forgjengere hentet til Old Trafford er blitt en suksess. Derfor er det blitt spekulert på om klubben kommer til å ansette en sportsdirektør som skal få ansvaret for spillerlogistikk.

Tidligere denne uken meldte flere britiske medier, deriblant Telegraph, at Rio Ferdinand er en het kandidat.

Solskjær kommer med et stikk til tabloidpressen når han blir spurt om en sportsdirektør snart er på plass, og om han er komfortabel med å gå inn i overgangsmarkedet uten en.

– Jeg har siste ord om en spiller kommer eller drar, og vi har hyppige møter. Jeg er fornøyd med hvordan det går. Vi skal visst hente 250 spillere, for dere skriver alltid om hvem vi skal kjøpe. Forhåpentligvis kan vi hente spillere dere ikke har skrevet om også, svarer Manchester Uniteds manager.

Søndag fra kl. 14.30: Se Huddersfield-Manchester United på TV 2 Sport Premium eller Sumo!