Komikerens uskyldige spøk gikk ikke som planlagt – nå ber han det norske folk om hjelp

I flere år har komikeren Runar «Snillerunar» Bakkebø Nilsen postet bilder på sosiale medier, der han tuller med kjente personer og tidvis store butikkjeder. Nå får han smake sin egen medisin.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Komikeren kjent som Snillerunar på Instagram har over 37.000 følgere.

Kjennemerket hans er at han sender meldinger til tilfeldige organisasjoner og kjendiser og ber om de merkeligste ting.

Eksempelvis sendte 37-åringen melding til den tidligere Idol-finalist Gaute Ormåsen og sa at gjestene på Egon Lørenskog ville at han skulle slutte å synge sangene sine i restauranten.

Ormåsen svarte da, noe humoristisk, at «drittgjestene» måtte tåle dette.

Vinmonopolet spilte med

Den nå ganske erfarne Instagram-komikeren sender også ofte meldinger til kjente kjeder og butikker, der han blant annet ber om å få jobb.

Forespørslene er alltid absurde, og ofte kan han få spørrende og aggressive tilbakemeldinger.

Da han skulle tulle med en avdeling av Vinmonopolet i Trønderlag, fikk han imidlertid passet påskrevet.

– Jeg spurte om jeg kunne møte opp hos dem og jobbe som en dansende dinosaur, gratis. Da forventet ikke jeg at de skulle si ja. Jeg kan ikke danse en gang.

Måtte takke ja

Dette er første gang en bedrift faktisk har takket ja til de sprø forslagene hans, og dermed forlanger fansen at han skal gjennomføre jobben.

Han valgte å sende melding til avdelingen på Inderøy, utelukkende basert på at dette var den eneste avdelingen han fant som hadde en chat-funksjon på Facebook. Nå angrer han på at han måtte tulle med en avdeling så lang unna Oslo, hvor komikeren bor til daglig.

– Det er skikkelig vanskelig å komme seg dit. Jeg tar fly til Trondheim på tirsdag og blir i området til torsdag. Jeg må ta buss til Steinkjer og så buss til Inderøy. Jeg aner ikke hvor på dette Inderøy er, så jeg håper at noen i Norge, kanskje Trondheim, kan hjelpe meg dit, sier han lattermildt.

Se videoen øverst i saken, der han forklarer situasjonen i dinosaurdrakten en av følgerne har gitt ham.

Senkveld-spøk

Bakkebø Nilsen er kanskje mest kjent for stuntet i 2017, da han fant ut hvor den tidligere Senkveld-programlederen Harald Rønneberg bodde.

Da hang han opp en lapp i oppgangen til den folkekjære moromannen, hvor det stod at de som ønsket å ta selfie med ham måtte møte opp klokken 20.00.

Ikke overraskende dukket Rønneberg opp for å tilfredsstille fansen, selv om han på ingen måte hadde skrevet lappen.

Dette stuntet skapte flere overskrifter og hadde en stor snakkis-effekt, dermed ble Snillerunar for alvor kjent for det norske folk.

– Det er ikke alle som tar spøkene mine så godt som Harald, bekrefter komikeren.