Nedslående melding for Solskjær: Stopper mister resten av sesongen

Eric Bailly går glipp av de siste kampene i Premier League og Afrikamesterskapet på grunn av skaden han pådro seg mot Chelsea.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Eric Bailly mister resten av sesongen i Premier League på grunn av en leddbåndskade i kneet, melder Manchester United på sine hjemmesider.

Stopperen går også glipp av Afrikamesterskapet som spilles i Egypt fra 21. juni til 19. juli i sommer. Bailly representerer Elfenbenkysten.

– Bailly hadde håpet på å representere sitt landslag i gruppespillkampene mot Sør-Afrika, Marokko og Namibia, men dessverre gjør kneskaden at han ikke kan delta, bekrefter Manchester United i en pressemelding.

Bailly måtte forlate banen med skade etter en duell med Mateo Kovacic i andre omgang i 1-1-oppgjøret mot Chelsea på Old Trafford.

Bailly ble undersøkt av Manchester Uniteds medisinske personell mandag, og det ble det bekreftet at han stopperen har pådratt seg en leddbåndskade i kneet. Klubben opplyser ikke konkret hvor lenge Bailly er ute av spill.

– Det kan være en alvorlig skade for Bailly. Nå venter et nytt skadeavbrekk for ham, mente TV 2-ekspert Brede Hangeland etter at United-profilen måtte hjelpes av banen mot Chelsea.

Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjær bekreftet etter kampslutt at Bailly trolig måtte belage seg på å være ute av spill i lang tid.

– Jeg tror det var en alvorlig kneskade. Forhåpentligvis er det ikke den verste han har hatt, men jeg er sikker på at han ikke kan spille mer denne sesongen, sa nordmannen.