FARMEN-GÅRDEN: Her skal Farmen 2019 spilles inn i høst. Foto: Strix
FARMEN-GÅRDEN: Her skal Farmen 2019 spilles inn i høst. Foto: Strix

Dette er årets Farmen-gård

– Det er en gård vi har sett på lenge, sier Farmen-produsent Tina Sletten til TV 2.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Arbeidet og planleggingen bak en ny sesong av Farmen 2019 er forlengst påbegynt, og nå har produksjonen bestemt hvor den 15. sesongen skal spilles inn.

Gården årets deltakere skal være forpaktere for heter Lundereid, og ligger i Kragerø kommune – drøye 15 kilometer unna sentrum av bykommunen.

– Vi har vært i Telemark tidligere, og det har alltid vært en drøm å komme tilbake, forteller produsent Tina Sletten i Strix til TV 2.

Ifølge Sletten er Lundereid en gård de har ønsket seg i lang tid, og en av de større gårdene de har vært på oppigjennom årene.

Foto: Strix

– Det er en gård vi har sett på lenge, og som ligger på en plass man har forelsket seg i. Her er det både frodig og god plass. Den ligger perfekt til når vi skal 100 år tilbake i tid, forteller hun.

Ifølge produsenten er det noe arbeid som må til for å gjøre gården egnet for innspilling.

– Noe arbeid må gjøres, men utgangspunktet på gården er veldig bra. Det er store, fine bygninger som er tidsriktige på et flott og frodig område, så nå skal vi bare få sådd og gjøre det levelig der, forteller hun.

Sletten informerer samtidig om at innspillingen av årets sesong starter i slutten av juli, men at det er fortsatt mulig å melde seg på.