SAVNET: Anne-Elisabeth Falkevik Hagen har ikke blitt sett siden 31. oktober, da hun var hjemme i dette huset i Lørenskog.
SAVNET: Anne-Elisabeth Falkevik Hagen har ikke blitt sett siden 31. oktober, da hun var hjemme i dette huset i Lørenskog. Foto: TV 2 / Privat

Nye søk i Hagen-saken

Politiet gjør nye undersøkelser på eiendommen til Tom og Anne-Elisabeth Hagen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mandag opplyser politiet i Øst at de gjør nye undersøkelser ved huset til Tom og Anne-Elisabeth Hagen i Sloraveien på Fjellhammar i Lørenskog.

De skal bruke de neste tre dagene til å gjøre ytterligere søk.

Det vil bli brukt kriminalsøkshunder i området. Politiet tar også i bruk båt for å søke i Langvannet og Vesletjern, begge vann i nærheten.

Bistand fra Kripos

11. april gjorde også politiet nye søk på eiendommen. Da forklarte de dette med at snøen hadde smeltet, og at de ønsket å gjøre nye søk for å se at de ikke hadde oversett noe.

Politiet får bistand fra Kripos til søket.

Også nå fortsetter de arbeidet fordi isen er ytterligere smeltet. De understreker at det ikke er ny informasjon som gjør at de nå søker, men at det er snakk om planlagte søk.

– Hundesøkene gjøres i forlengelsen av tidligere søk på og ved eiendommen i Sloraveien og i Langvannet, og har ikke vært mulig å gjennomføre tidligere blant annet på grunn av snø og is, sier politiinspektør Tommy Brøske mandag.

Ikke ny kontakt

Tirsdag er det seks måneder siden Anne-Elisabeth forsvant fra huset på Fjellhammar i Lørenskog.

Politiet jobber ut fra en hovedteori om at hun ble kidnappet fra huset, men holder også andre muligheter åpne.

– Status i saken er for øvrig uforandret. Det har ikke vært noen kontakt med antatt motpart, og det har heller ikke kommet livsbevis. Politiets etterforsking fortsetter med samme styrke.

Utover dette ønsker ikke politiet å gi ytterligere kommentarer.