– Han er heldig som får lov til å spille i Manchester United

Marcos Rojo (29) hadde et alt annet enn imponerende innhopp mot Chelsea.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se situasjonen og diskusjonen i studioet i videovinduet øverst.

På grunn av en skade på Eric Bailly måtte Ole Gunnar Solskjær gi Marcos Rojo et sjeldent innhopp mot Chelsea.

Det kunne fort endt i krise. Argentineren gikk stygt inn på Willian ti minutter før slutt, men fikk kun se det gule kortet av dommer Martin Atkinson.

Willian måtte senere byttes ut som en direkte konsekvens av skaden han pådro seg i møtet med Rojos knotter.

TV 2s kommentatorpar Brede Hangeland og Øyvind Alsaker reagerte instinktivt og mente Rojo burde bli utvist. Ekspert Petter Myhre er enig.

– Det er klart rødt kort.Han kommer med stor fart inn. Høyt over bakken. Rojo var heldig som fikk lov til å fortsette.

– Jeg tenker at han er heldig som får lov til å spille i Manchester United også. Når jeg ser han utpå der så får det meg til å lure på hvor dypt Manchester United har sunket. Jeg kan ikke fortestille meg at han har noe å gjøre på et lag som har ambisjoner om å være ett av verdens beste, følger programleder Jan Henrik Børslid opp.

Erik Thorstvedt mener det oppsummerer en del av Solskjærs problemer i Manchester United før øyeblikket.

– Det er jo en del spillere i den kategorien i Manchester United. Det er en del spillere som fansen irriterer seg voldsomt over. «Chris Smaling og Phil Jones. Hvordan kan de være i Manchester United?» Alexis Sanchez. Marouane Fellaini var jo det største eksempelet av dem alle.

– Eric Bailly. Når ser vi han igjen? Det så jo heller ikke bra ut. Han har også en sånn spillestil som kan gå utover andre, men denne gangen gikk det kun utover ham selv. Og det er synd, for han er veldig skadeplaget. Midtstopperplassene er det store spørsmålet hos Solskjær. Lindelöf har muligens bevist at han er bra nok, men hvem skal spille sammen med ham. Man må bygge et lag bakfra, sier Thorstvedt.

– Det er avgjørende. Men det er bare en av utfordringene Solskjær har hvis han skal gjøre dem til en tittelutfordrer, for de er langt unna nå, sier Petter Myhre.