Mann i 30-årene siktet etter knivstikking

En mann i 20-årene ble behandlet på sykehuset for stikkskader etter en hendelse på Sem i Vestfold lørdag kveld. Seks menn ble avhørt natt til søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En mann i 30-årene er nå siktet og vil bli fremstilt for varetektsfengsling i morgen, opplyser jourhavende jurist i Sør-Øst politidistrikt, Magnar Pedersen.

– Det var syv personer som bor sammen på en adresse, politiet fikk varsel om at en var skadet og dro til stedet. Den skadde ble sendt til sykehuset og operert der. Han betegnes ikke lenger som kritisk skadd, sier Pederse til TV 2.

Like før klokken halv to natt til søndag opplyste politiet på Twitter at fornærmede var alvorlig skadd, men utenfor livsfare.

Kriminalteknikere jobbet søndag morgen på stedet.

Seks andre menn av utenlands opprinnelse i 20- og 30-årene som oppholdt seg på adressen, ble innbrakt til politistasjonen for avhør. Disse ble gjennomført natt til søndag og tidlig søndag morgen.

– Øvrige personer ble brakt inn til politistasjonen, hvor én har blitt arrestert og siktet for grov kroppskade. De andre er avhørt som vitner, sier Pedersen.

Selve hendelsesforløpet er ukjent.

Politiet har beslaglagt en kniv, men om det er denne som har blitt benyttet eller ikke er for tidlig å si, sier Pedersen.