SVAK PERIODE: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United er inne i en blindgate.
SVAK PERIODE: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United er inne i en blindgate. Foto: Pedersen, Terje

Hevder Solskjær ble innkalt til krisemøte

Ifølge Daily Mail ble Ole Gunnar Solskjær kalt inn på teppet av styreformann Ed Woodward.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter sju tap på de ni siste kampene begynner det så smått å brenne under føttene til Ole Gunnar Solskjær.

Blant bookmakerne er det kun Brighton-manager Chris Hughton som er større favoritt til å få sparken først blant Premier League-managerne. Solskjær er nummer to, like foran Neil Warnock.

Manchester United har ikke scoret mål i åpent spill på åtte timer og 47 minutter. Bakover ser det heller ikke bra ut. Manchester United har sluppet inn mål i 12 kamper på rad. I serien kom baklengsmål nummer 49 og 50 mot byrival Manchester City.

Fredag skriver Daily Mail at styreformann Ed Woodward innkalte Ole Gunnar Solskjær og assistent Mike Phelan til et møte etter onsdagens tap mot Manchester City. Møtet fant sted ved lunsjtid torsdag. Tabloidavisen kaller møtet mellom managerteamet og styreformannen for et krisemøte. Også The Sun og Express har omtalt møtet.

Kilder i Manchester United avviser at det var snakk om et krisemøte.

Ifølge Daily Mail ønsket Woodward å diskutere topp fire-situasjonen i lys av den dalende formkurven. Han var også bekymret for at lagoppstillingen til Manchester United hadde blitt lekket mange timer før kampstart onsdag. Lagoppstillingen inneholdt flere overraskelser, blant annet at Matteo Darmian skulle være en del av en fembackslinje.

Som oppladning til Manchester City-kampen hadde Solskjær tatt med seg spillerne til klubbens gamle treningsanlegg The Cliff. Der skulle spillerne etter planen trene, men treningen ble kortere enn planlagt fordi det dukket opp så mange fotografer. The Sun skriver at spillerne ikke var imponerte.

Solskjær-kritiker Paul Ince fikk vann på mølla etter Manchester City-kampen. I et intervju med Daily Mirror går han til angrep på ny.

– Manchester United er langt, langt unna mange andre lag. Hvorfor presterte spillerne så bra da Ole kom inn og så dårlig nå? Det er ingen karakter, ingen lederskap, ingen lidenskap. Men manageren må motivere spillerne, sier han.

– Jeg forutså dette før han ble manager og fikk tyn for det. Men det jeg sa var riktig. Jeg ønsker ham suksess, men jeg tror ikke han er kapabel til å gjøre jobben, sier Ince, som er lei av at Solskjær hele tiden snakker om gamle dager.

– Det er nytteløst at han hele tiden snakker om «The Fergie Way». Det irriterer meg, og jeg vet det irriterer andre. Ferguson er ikke sjefen lenger - så enkelt er det. Han vil sikkert hjelpe til hvis Ole havner i trøbbel, men jeg er lei av snakket. Solskjær er manager. Han må glemme fortiden og skjønne at han, og ikke Ferguson, er manager.