NRK-STUNT: Det var under innspillingen av en sketsj at det begynte å oppe opp bisarre innlegg på Instagram-kontoen til Casper Ruud.
NRK-STUNT: Det var under innspillingen av en sketsj at det begynte å oppe opp bisarre innlegg på Instagram-kontoen til Casper Ruud. Foto: Instagram

Casper Ruud avslører sannheten - Instagram-kontoen ble aldri hacket

– Ett sted gikk grensen. Da måtte jeg si stopp, forteller Casper Ruud (20).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdag tok det plutselig helt av på Casper Ruuds Instagram-konto, der meldingene som ble lagt ut bare ble frekkere og frekkere.

Senere på dagen ble det lagt ut en melding på hans offisielle Facebook-side, der det ble hevdet at tennistalentet ble hacket.

– Ett sted gikk grensen

Flere norske medier, inkludert TV 2, meldte dette, men nå viser det seg at sannheten er en helt annen.

Ruud ble aldri hacket, men lot i stedet Instagram-kontoen sin bli overtatt under innspillingen av et NRK-program.

– Det var bare et lite innslag til en sketsj, det skal på «Ramm, ferdig, gå!»-programmet i morgen. Det var en del av moroa til Nikolai (Ramm) å logge seg inn på min Instagram og tulle til jeg sa stopp, forteller Ruud til TV 2.

– Jeg turte å la ham poste noe, men ett sted gikk grensen og da måtte han stoppe, fortsetter 20-åringen.

– Hvor gikk grensen da?

– Det var at han skulle sende en melding til en viss person. Jeg skal ikke røpe altfor mye, programmet kommer i morgen, men det var en person han hadde tenkt å sende en melding til og jeg tror det hadde blitt litt flaut med tanke på at han driver med det samme som meg. Ett sted gikk grensen. Da måtte jeg si stopp, men han fikk lagt ut en del og det var flaut nok det, sier han.

RATE MY ABS: Dette er ett av innleggene som ble lagt ut på Ruuds Instagram.
RATE MY ABS: Dette er ett av innleggene som ble lagt ut på Ruuds Instagram.

– Godt å vite at folk har den troen på meg

De drøye innleggene som plutselig begynte å dukke opp ble altså lagt ut av NRKs Nicolay Ramm. Komikeren ba blant annet Instagram-følgerne om å gi karakter på magemusklene til Ruud - uten at han fikk altfor mange tilbakemeldinger på akkurat dét.

– Jeg sjekket litt innimellom, og det var noen som tok det seriøst og noen som skjønte det var litt tull på gang. Det var noen hyggelige tilbakemeldinger, men det virker som jeg kanskje må jobbe enda litt hardere for å få frem sommerkroppen, ler han.

Det siste innlegget var en bildemontasje av Ruud og fotballstjernen Martin Ødegaard. Montasjen hadde fått den freidige teksten «Akkurat like gamle. Født samme år. Men det er vel ingen tvil om hvem som har fått til mest av meg og @odegaard.98. MEG!»

Ruud håper Ødegaard ikke bet seg merke i det.

– Jeg får håpe han ikke så det, det var en rimelig frekk kommentar. Men jeg tror de fleste skjønte at det ikke kom fra meg, og det er godt å vite at folk har den troen på meg.

– Litt humor må man kunne ha?

– Joda, men jeg ville nok aldri sagt noe sånn til Martin. Han driver med sitt og jeg driver med mitt. Jeg kjenner ham ikke veldig godt, men jeg kjenner ham litt og har ikke noe annet enn positive ting å si om ham, sier Ruud.