TØFFING: Her kan du se Daniel Craig i filmen «Spectre».
TØFFING: Her kan du se Daniel Craig i filmen «Spectre». Foto: Jonathan Olley

Produsentene avslører nye detaljer om «norsk» Bond-film

Rami Malek skal spille Skurk i den nye James Bond-filmen. Produsentene kunne også røpe at en Westworld-stjerne returnerer til Bond-universet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den nye James Bond-filmen, som fortsatt kun har arbeidstittelen «Bond 25» blir den siste med Daniel Craig i hovedrollen.

Onsdag skrev Bond-produsentene at de dagen etter skulle avsløre flere detaljer om den nye filmen på et ikonisk sted for Bond-fansen.

Det tok ikke lang tid før fansen fant ut at de snakket om Jamaica, siden den første offisielle James Bond-filmen med Sean Connery, «Dr. No», delvis ble spilt inn på øya.

Se hele Bond-sendingen på Twitter. Du følger bare lenken under:

Malek blir skurk

Naomie Harris, som har rollen som Moneypenny, og Daniel Craig var begge blant gjestene som snakket om den nye filmen i direktesendingen over.

– Dere som befinner dere i Norge og Italia; følg med! Snart kommer disse, sa programlederen og pekte på de to skuespillerne.

NORSK BIDRAG: Ved Langvann i Nordmarka, på grensen mellom Oslo og Nittedal, ble det bygget et hus som skal brukes i den nye filmen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
NORSK BIDRAG: Ved Langvann i Nordmarka, på grensen mellom Oslo og Nittedal, ble det bygget et hus som skal brukes i den nye filmen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Den største avsløringen på direktesendingen var at Rami Malek får en rolle i James Bond-filmen. Han var ikke med på Jamaica-sendingen, men publiserte en video på Twitter der han bekreftet nyheten.

– Jeg gleder meg til å bli med i rollebesetningen til James Bond. Det skjer veldig snart. Jeg skal ikke gjøre det lett for Mr. Bond. Det lover jeg, sa Malek, og bekreftet dermed at han har rollen som skurk.

Malek vant Oscar tidligere i år for sin rolle i filmen «Bohemian Rahapsody».

Westworld-birolle

Det var også mange biroller som ble avslørt under direktesendingen.

Deriblant Dali Benssalah, Lashana Lynch, David Dencik, Ana De Armas og Billy Magnussen.

WESTWORLD: Jeffrey Wright har en av de største rollene i HBO-serien Westworld.
WESTWORLD: Jeffrey Wright har en av de største rollene i HBO-serien Westworld. Foto: Richard Shotwell

Flere på internett er allerede svært begeistret over at Westworld-stjernen Jeffrey Wright igjen dukker opp i rollen som Felix Leiter. Wright returnerer til Bond-universet, etter å ha vært med i både «Casino Royale» og «Quantum of Solace».