Spillerbørs: – Han er et av de beste bevisene på hvor langt unna United faktisk er

Jesper Mathisen og Mina Finstad Berg har vurdert spillernes innsats i Manchester-derbyet. Enig? Sett din egen karakter her!

Man. United-Man. City 0-2

Se kampsammendrag over!

Manchester City var store favoritter, men Manchester United klarte å holde unna for byrivalen i lyseblått i første omgang.

I den andre omgangen var det imidlertid slutt på moroa.

Først var det Bernardo Silva som dundret City i føringen.

Deretter doblet innbytter Leroy Sané på et skudd som Manchester United-keeper David de Gea sannsynligvis gremmes over at han ikke reddet.

– Har vært varierende den siste tiden, og dette var nok en skuffende kamp fra spanjolen. Målet til Silva kan han ta (og jeg tror han hadde tatt det om han hadde vært i sin beste form), mens målet til Sané skal han ta. Det er rett og slett en skikkelig keepertabbe, konkluderer Jesper Mathisen i spillerbørsen.

Den aller svakeste karakteren er det imidlertid midtbanespilleren Fred som får.

– Det er enorme forskjeller på disse to lagene, og Fred er et av de beste bevisene på hvor langt unna United faktisk er det beste laget i Premier League. Mens City sine midtbanespillere er verdensklasse er ikke Fred i nærheten. Fryktelig pasning før 0-2, og hvordan Solskjær har tenkt å frispille med Fred i hovedrollen forstår jeg veldig lite av, skriver Mathisen - og gir brasilianeren en toer.

Manchester United-spillerne er vurdert av Jesper Mathisen og Manchester City-spillerne av Mina Finstad Berg: