Manchester United-tap får konsekvenser

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær varsler endringer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Man. United mot Man. City på TV 2 Sport Premium og Sumo fra kl. 20.00.

Manchester United nådde sitt bunnpunkt under Ole Gunnar Solskjær da de fikk bank med 0-4 mot Everton på Goodison Park.

Fasit på de åtte siste kampene er seks tap. I de to seirene mot Watford og West Ham vil mange hevde United slapp billig unna.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær varsler at det blir endringer på laget mot Manchester City onsdag kveld etter søndagens ydmykende 0-4-nederlag.

– Selvfølgelig kommer det til å få konsekvenser. Vi kommer ikke til å ha det samme laget, sier den tidligere Cardiff- og Molde-manageren til Sky Sports.

– Det handler om respons. Vi kan ikke jobbe med formen, for det handler om innstilling. Jeg kjenner spillerne, og de er veldig gode og talentfulle. Everton løp og jobbet mer enn oss. Vi må komme med noe annet mot City. Vi kjenner kvalitetene deres, men fansen må vite at vi kommer til å gi absolutt alt taktisk, mental og fysisk, i tillegg til å bruke ballen, fortsetter Solskjær.

Solskjær startet med David De Gea, Victor Lindelöf, Chris Smalling, Phil Jones, Diogo Dalot, Fred, Paul Pogba, Nemanja Matic, Marcus Rashford, Romelu Lukaku og Anthony Martial mot Everton. I pausen ble Ashley Young og Scott McTominay byttet inn, mens Andreas Pereira kom inn med et kvarter igjen å spille på stillingen 0-4.

Solskjær mente et byderby mot Manchester City var den beste kampen de kunne fått etter den svake kamprekken, noe TV 2-kommentator Peder Mørtvedt mente var «bare surr».

Solskjær gjentok budskapet i intervjuet med tidligere Manchester United-lagkamerat Gary Neville for Sky Sports.

– Det er den beste kampen vi kunne fått. Det er ingen steder å gjemme seg. Verden følger med. Hele Manchester ser på. Liverpool følger med, sier han.

Liverpools supportere holder med Manchester United i onsdagens kamp, for med poengtap for City er Liverpool serieleder når begge har tre kamper igjen.

– Stoltheten til spillerne er blitt kraftig såret. Det samme har min og klubbens stolthet blitt. Kampen er en god mulighet til å få ting på rett kjøl. Vi vet at det er et stykke igjen til der vi ønsker å være, men ett steg er å vise standardene vi ønsker å ha, sier Solskjær.