San Jose Sharks videre etter ellevilt hockeydrama

Sluttspillkampen mellom San Jose Sharks og Vegas Golden Knights i NHL inneholdt det meste du kan tenke deg i en ishockeykamp.

Se dramaet i Sportsnyhetene øverst!

Til slutt endte det med at hjemmelaget vant 5-4 etter forlengning og dermed 4-3 sammenlagt i kamper. Colorado Avalanche venter i neste sluttspillrunde.

Vegas Golden Knights ledet 3-0 ni minutter ut i tredje periode. Da startet en periode der San Jose Sharks scoret fire mål på 4.01 minutter og snudde alt til sin fordel. Vegas Golden Knights tok ut keeperen mot slutten, og med 47 sekunder igjen sørget Jonathan Marchessault for 4-4 og forlegning. 18.19 minutter ut i forlengingen falt avgjørelsen da Barcley Goodrow gjorde 5-4 til San Jose Sharks.

Boston Bruins tok seg også videre i sluttspillet. De slo Toronto Maple Leafs 5-1 i den sjuende og avgjørende kampen. Columbus Blue Jackets venter i kvartfinalen.