Thiago Sterling (2) er familiens nye stortalent

I Raheem Sterlings hjem er det ikke bare han som briljerer med ballen i beina. Sønnen går nemlig i fars fotspor.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se fotballkunstene til Thiago (2) i vinduet øverst!

Raheem Sterling (24) kjemper om ligagullet med Manchester City. Fotballstjernen har 17 mål i Premier League hittil denne sesongen.

På hjemmebane er det derimot en annen som stjeler showet. Thiago Sterling (2) går i fars fotspor, og viser talent i en video som Sterling selv har filmet av sønnen.

Videoen er tatt når sønnen kun er ett år gammel, der lille Thiago sender avgårde skudd etter skudd hjemme hos familien Sterling. Klippet gikk som en farsott på sosiale medier da det ble lagt ut.

– Vi blir nødt for å holde et øye på han der

Sterling skriver «Min gutt kun ett år» med flere stjerner bak i starten av videoen.

Toåringen viser også at feiringen er på plass i tidlig alder, i det han snur seg rundt og løper med armene strukket ut, før han tar et lite hopp.

– Han har akkurat fylt to år nå. Han elsker det, du kan ikke få han til å legge fra seg ballen, sier Sterling til TV 2.

– Vi blir nødt til å holde et øye med han der ja, fortsetter City-stjernen med et smil om munnen.

Fotballkunstene sønnen viste i videoen har fått mye oppmerksomhet.

– Jeg har fått mange kommentarer på det. Det er kjekt å se at han liker det, og at det ikke er noe jeg tvinger på ham. Men du vet, om han har et talent vil jeg presse ham, definitivt, sier Sterling.

Drømmer om å gjenoppleve fotballreisen med sønnen

– Er et liv som fotballspiller noe du ønsker for ham?

– Faktisk, for å være ærlig, ville jeg elsket å gjøre hele reisen om igjen gjennom min sønn. Men hvis han ikke har lyst til å spille fotball, så vil han ikke spille. Men hvis han sier til meg at det er det han ønsker å gjøre, og jeg kan se at han har det i seg, så ja, da er det en reise jeg ville elsket å ta med ham, sier 24-åringen.

Se dette innlegget på Instagram

Love & football❤️

Et innlegg delt av Raheem Sterling x 😇 (@sterling7)

Han har sett for seg hvordan det kan bli å trene opp sønnen gjennom barndommen.

– Å ha muligheten til å gjenoppleve det, ta ham med å trene, se små ting som jeg gjorde og sørge for at jeg kan korrigere ham tidlig og gjøre ham til en tre ganger så god spiller som jeg var, sier Sterling.

– Det er mange ting som jeg lærte da jeg var ung, som jeg lærte av meg selv. Han kommer til å lære av seg selv, og ha meg i tillegg. Det vil være et godt tilskudd i tillegg til det han lærer seg selv. Hvis han elsker det, vil jeg definitivt være der for å hjelpe ham, fortsetter han.

Selv er han ikke mer enn 24 år, men har allerede oppnådd store ting i sin karrière.

– Når han blir stor nok til å forstå hva du driver med, hvordan ønsker du at folk skal snakke om hans far til ham?

– At han var en fighter og som alltid ønsket å vinne, og at han vant mange trofeer. At han scoret mange mål. Det er det viktigste jeg ønsker at han hører, så når jeg snakker med ham kan jeg si «Ja, det var meg. Jeg scoret mye mål, du må gjøre det samme.»