Ubeseiret: – Laget som har imponert oss mest hittil i år

Bodø/Glimt er ubeseiret denne sesongen og ligger på andreplass i eliteserien. TV 2s fotballeksperter lar seg imponere.

Bodø/Glimt - Sarpsborg 08 1-1 (1-0)

Se høydepunktene fra kampen i Sportsnyhetene i vinduet øverst!

Bodø/Glimt var nære å krysse av sin fjerde seier på fire kamper, men en sen scoring av Sarpsborg gjorde at Glimt for første gang delte poengene denne sesongen.

Fascinerende Glimt

Men poengtap denne runden til tross, Bodø/Glimt står med 10 poeng så langt denne sesongen, er ubeseiret og ligger på andreplass i eliteserien.

Poengene har kommet fra kamper mot Molde, Rosenborg, Mjøndalen og nå sist mot Sarpsborg.

Den sesongstarten imponerer TV 2s fotballeksperter.

– Det er det laget som har imponert oss mest hittil i år, Ole Martin Årst i TV 2 studio.

Det er ikke bare poengfangsten som imponerer. Den gode oppkjøringen i vinter, det kollektive spillet og spillerkjøpene blir trukket fram fra TV 2s fotballeksperter.

– Vegard Leikvoll Moberg er nok en signering som Bodø/Glimt har gjort som var billig, smart og som gir resultater runde etter runde, mener TV 2s fotballekspert Jepser Mathisen.

Ole Martin Årst lar seg imponere av lagspillet.

– Glimt har fremstått veldig solid og skaper mye på overganger. Det er noe med kollektivet til Glimt som jeg lar meg fascinere av, sier Årst.

Slik var kampen

Bodø/Glimt tok en tidlig ledelse, med scoring av Fredrik André Bjørkan etter fem minutter. Etter det var det imidlertid mye Sarpsborg.

– Sarpsborg kjører kampen. De har skapt vanvittig mye dødballer. Sarpsborg har vært bra, så får vi se om Glimt klarer å få kontroll på kampen igjen, oppsummerer Ole Martin Årst i Tv 2 studio etter halvtimen spilt.

Bodø/Glimt hadde noen store muligheter til å øke ledelsen mot slutten av førsteomgang, uten å lykkes. Sarpsborg fortsatte å holde høyt press, men vertene i Bodø gikk til pause i ledelsen 1-0.

Etter pause hadde både Bodø/Glimt og Sarpsborg sjanser til å score, men det sto fremdeles 1-0 til vertene med 20 minutter igjen på klokken.

Fem minutter før fulltid utlignet Lars Jørgen Salvesen for gjestene fra Sarpsborg. Det endte 1-1, og Bodø/Glimt er fremdeles ubeseiret i årets eliteserie.