Sammenligner Salah med stjernestuper

Cardiff-manager Neil Warnock (70) er misfornøyd med dommerne etter tapet for Liverpool.

Veteranen er kritisk til to situasjoner: At Liverpool fikk straffe, og at Cardiff ikke fikk.

Warnock mener at laget hans skulle hatt straffe da Andy Robertson dro Sean Morrison i trøyen like etter pause.

I tillegg mener han at Morrison ikke skulle ha fått straffe mot seg da han hadde armene rundt Mohamed Salah. Warnock argumenterer for at egypteren konstruerte situasjonen.

Han sammenligner Liverpool-målsniken med den britiske stjernestuperen Tom Daley.

Og han gir Salah gode skussmål. Innenfor stuping.

– Det var et billig et. Vi ga ham muligheten, siden han hadde armene rundt ham og alt. Til syvende og sist ville det gitt Tom Daley 9.9. Jeg tror ikke han kunne fått en mye bedre stupekarakter, sier Warnock, ifølge BBC.

– Morrison er blitt holdt i trøyen mange ganger denne sesongen, men vi har ikke fått ett straffespark. Vi kommer ikke til å begynne å få dem, sukker veteranen.

Salah får støtte

TV 2s kommentator Espen Ween argumenterte derimot for at det var et korrekt idømt straffespark. Det mener også Liverpool-legenden Jamie Carragher, selv om han erkjenner at Salah gikk lett ned.

– Forsvareren er for tett oppi. Mo Salah gjør mye ut av det, men om det er en forseelse? Ja. Som forsvarer kan du ikke holde armene rundt halsen på ham. Hadde det vært meg, hadde jeg lurt på hva jeg drev med, sier den tidligere stopperkjempen, ifølge Liverpool Echo.

Også Jürgen Klopp stiller seg bak stjernespilleren sin.

– Det er ingen tvil om at det er straffe. Han tar tak i ham fem eller seks ganger, sier Liverpool-manageren, ifølge Daily Star.

Tviler på United-hjelp

Nå venter en nervepirrende sesongavslutning for Merseyside-klubben. De har to poeng å gå på til Manchester City, men har én kamp mer spilt.

Onsdag møter tittelrivalen Manchester United på Old Trafford. Klarer Ole Gunnar Solskjærs menn å ta poeng mot de lyseblå, har plutselig Liverpool tittelen i sine egne hender. Klopp hevder overfor Liverpool Echo at han helst ikke vil se kampen.

– Jeg kommer nok til å se den hvis jeg ikke har noe annet å gjøre. Men forhåpentligvis kan jeg unngå det, for vi har ingen mulighet til å påvirke den. Det ser ikke helt ut som at Manchester United kan ... hva ble resultatet i dag? 3-0? 4-0, spør tyskeren, og sikter til ydmykelsen mot Everton.

– Vi får se. City kommer til å være klar, så får vi se om United også er det. Vi spilte mot Manchester United da de var i mye bedre form, og det endte 0-0, fortsetter Klopp, før han påpeker at også Liverpool har vanskelige kamper igjen.

Onsdag fra kl. 20.00: Se Manchester United-Manchester City på TV 2 Sport Premium eller Sumo!