Slik forklarer Liverpool-stjernen den høyst spesielle feiringen

James Milners feiring etter scoringen sin mot Cardiff fikk mange til å heve øyenbrynene.

Liverpool gjorde jobben mot Cardiff, og tok en oppskriftsmessig 2-0-seier søndag kveld.

Georginio Wijnaldum sende Liverpool i ledelsen, før en iskald James Milner punkterte kampen fullstendig da han sikkert satte inn 2-0-scoringen fra straffemerket.

Milners feiring etter scoringen var imidlertid av det høyst spesielle slaget. 33-åringen tok seg til ryggen, hinket litt, og latet som han hadde en stokk i hånden.

Se Milners feiring øverst!

Årsaken til feiringen var enkel:

– Det er fordi alle hele tiden sender meg et stikk og kaller meg for gammel, gliste Milner til Sky Sports News.

– Vi spiller med selvtillit
Han måtte se de første 75 minuttene mot Cardiff fra innbytterbenken. Milner kom inn for en skadet Fabinho kvarteret før slutt.

– Laget spiller med god selvtillit om dagen, og jeg ønsker at alle skal spille bra. Men det er litt mer nervepirrende å se når du sitter på benken, mente han.

Liverpool topper tabellen to poeng foran Manchester City, som har en kamp mindre spilt, før thrillerinnspurten i Premier League.

– Vi må bare konsentrere oss om det vi skal gjøre. Alt vi kan gjøre er å legge press på City ved å vinne kamper. Manchester City vet at de må vinne alle kampene sine også. Vi må bare hvilke mellom kampene, og vinne resten av kampene. Forhåpentligvis vil det holde helt inn, mente Milner.

– Vi føler ikke presset
Manager Jürgen Klopp var selvsagt svært fornøyd med seieren på bortebane Cardiff.

– Spesielt var måten vi scoret målene på briljante. Det var ingen tvil om at straffesparket var korrekt idømt. Han holdt rundt Salah fem eller seks ganger, mente tyskeren.

Klopp hevdet at ingen av spillerne føler på presset når tittelkampen skal avgjøres.

– Jeg kan kun snakke på vegne av meg, men jeg føler ikke presset. Vi må bare fortsette som vi gjør. Spillerne vil virkelig forsøke å vinne. Holdningene deres er fantastiske. Det har vært en lang og tøff sesong, men alle er positive, poengterte han.