Det er ingen tvil om at onsdag er en stor merkedag for superstjernen Beyoncé Knowles (37).

Filmen Homecoming: A Film by Beyoncé ble lansert på Netflix, samtidig som hennes nye live album Homecoming: The Live Album.

I Netflix-filmen følger vi superstjernens opptreden under fjorårets Coachella Valley Music and Arts Festival, eller «Beychella» som fansen kalte festivalen.

37-åringen ble historisk da hun ble hentet inn som hovedartist som den første mørke kvinnen på en av verdens mest anerkjente festivaler.

Et innlegg delt av Beyoncé (@beyonce)

I løpet av det to timer lange showet hadde Beyoncé blant annet med seg hennes tidligere popgruppe Destiny's Child, ektemannen Jay-Z og hennes søster Solange. Og ikke nok med det; over 100 dansere og et storslått orkester fylte scenen sammen superstjernen.

Filmen, som er skrevet, regissert og produsert av sangeren selv, gir oss et innblikk bak kulissene. Ifølge CNN tar hun med seerne med på reisen til den historiske opptredenen. Ikke så overraskende er også deler av opptredenen med i filmen.

Albumet består av 40 sanger fra konserten og er tilgjengelig på strømmetjenesten Tidal, som Jay-Z lanserte i 2015.

De ikoniske låtene «Crazy in Love», «Deja Vu», «Single Ladies» og «Drunk in Love» er noen av sangene som pryder det nye albumet til trebarnsmoren.