ETTERLYST: 18 år gamle Sol Pais etterlyses av FBI. Hun anses som farlig og bevæpnet.
ETTERLYST: 18 år gamle Sol Pais etterlyses av FBI. Hun anses som farlig og bevæpnet. Foto: Jefferson County Sheriff's Office

Klappjakt på massakrebesatt 18-åring – alle skoler stenges

Alle skoler i Jefferson County i Denver holder onsdag stengt mens politiet jakter på 18 år gamle Sol Pais.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mandag kveld opplyste politiet i Jefferson County at de har iverksatt en massiv klappjakt etter Florida-kvinnen Sol Pais (18).

Om tre dager er det 20 år siden Eric Harris og Dylan Klebold skjøt og drepte 12 elever og én lærer ved Columbine High School i Denver.

Truende oppførsel

18-åringen skal ifølge Denver Post være besatt av denne massakren. Kvinnen ankom Denver på mandag, og har siden da oppført seg truende flere steder.

Hun ble sist observert i Jefferson County.

Alle offentlige skoler i dette distriktet har onsdag varslet foreldrene om at de holder stengt onsdag som følger av klappjakten på 18-åringen.

«Vi beklager for at vi varsler så sent på kvelden, men vi ønsker gjerne å dele informasjon så fort vi har noe nytt å melde.

I samarbeid med Denver skoledistrikt, har vi besluttet at alle skoler i Jefferson County holder stengt onsdag. Alle aktiviteter avlyses, og ingen ansatte behøver møte opp på skolen. Vi vil fortsette å holde alle oppdatert», skriver skoledistriktet på Twitter.

– Vond drøm

Ifølge FBI anses 18 år gamle Pais som bevæpnet og farlig. Ifølge CBS News kjøpte hun seg en pumpehagle da hun ankom Denver på mandag. Kvinnen skal ha kommet med flere trusler, men de er ikke rettet mot spesifikke skoler, skriver kanalen.

CBS Miami har vært i kontakt med det som skal være jentas far. Han ber datteren innstendig om å overgi seg til politiet.

– Dette er som en vond drøm. Vi vet ikke hva som skjer, sier den fortvilte faren.