– Det er uvirkelig

– Et skudd han tar tusen av tusen ganger, sier TV 2-ekspert.

Se den enorme keepertabben i videovinduet øverst!

David de Gea har vært sikkerheten selv i United-buret de siste sesongene, men på Camp Nou gjorde spanjolen en kjempebrøler.

På Lionel Messis andre scoring feilberegnet den spanske landslagskeeperen totalt. Målvakten så ut til å ha full kontroll på Messis skudd fra 18 meter, men ballen smatt under de Gea og i mål til 2-0.

– Det er uvirkelig å se en av verdens beste keepere bare hive ballen inn i eget nett. Det er et skudd han tar tusen av tusen ganger på trening. Skuddet er ikke hardt og det er heller ikke godt plassert fra Messis høyrefot, sier TV 2-ekspert Jesper Mathisen.

– Det er noe av det merkeligste jeg har sett, sier sørlendingen.

Ekspertkollega Brede Hangeland lot seg også sjokkere av de Geas giganttabbe.

– Det er sjeldent man ser på dette nivået. De Gea må få kroppen bak ballen, men det klarer han ikke, sier Hangeland.

Ifølge statistikkbyrået Opta var dette tredje gang denne sesongen at Manchester Uniteds førstekeeper har gjort en tabbe som har ført til baklengsmål.

Det skal sies at de Gea hadde flere meget habile redninger senere i kampen. Det påpekte også Ole Gunnar Solskjær etter kampslutt.

– Det er uheldig for keepere. Når man gjør en feil, blir det trukket frem og det vil bli husket i kveld. Han gjorde noen fantastiske redninger også. Alt i alt var hans bidrag til laget bra, men noen ganger skjer slike ting i fotball, sier United-sjefen.